Ga naar inhoud

En het is weer mis


Aanbevolen berichten

Mijn site deed alweer vreemd kon helemaal niks meer, ik snap er dus niks meer van ook  met incognito wil het niet meer. Ben ten einde raad nu ging goed wil ermee aan de slag en kan weer niet scrollen of kolommen toevoegen. Dan scan ik met malwarebytes vind het dus dingen 20 stuks alles in quarantaine en op nieuw opstarten dan reageert het weer vreemd en zitten er weer 10 dingen in. ook in Quarantaine maar ADWCleaner vind niks. En Safe online ook niet.

11111.txt 22222.txt

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 29
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Nu na ruim 2 en een half uur is de scan van de F de externe gereed. En krijg het gevoel dat ik de schijf van ooit 2012 toen nog de XP had moeten laten kopiëren naar de F door een kenner. Want dat kan alles verklaren staan zelfs muziek dingen op van toen ooit Limewire. En dingen voor PC Streams en nog een sopcast owwwwww zo fout snap ik nu toen had ik er geen flauw benul van. Maar wil dat wat besmet is of was wel graag van mijn externe af hebben. 

ScreenShot025.png

ff.txt

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo,

 

Stap 1.

Je Chrome raakt ook steeds besmet voer stap 2 & 3 eens uit: url=https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=325&t=21316&sid=46d0fc34f02cb63517fadc997398a97e]]Uitleg[/url].

 

Dan het logje van de F:\ schijf dat zijn EXE en RAR bestanden met keygens en Cracks die zou zeker weg moeten.

Je moet zelf de F:\ schijf nalopen dat kunnen wij niet.

 

Maar zorg nu eerst dat je pc het weer goed doet en doe dan je F:\ schijf.

 

Als stap 1. is gedaan werkt alles dan weer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb dus alle stappen doorlopen ook een scan gedaan niks gevonden, maar kan nog niks op mijn site doen. Maar vraag me af hoe chrome telkens weer besmet kan raken. En ja heb de F regelmatig nodig wat er staan ook nog vele oude tubes op en lessen van mij. En of het daar door komt geen idee heb alles wat waarvan ik dacht is slecht weg gedaan en na een tweede scan is er niks meer gevonden.

aangepast door Liesbeth*
Link naar reactie
Delen op andere sites


Is er een manier dan om dat te voorkomen. Want die extensies heb ik er al heel lang opstaan. Heb de F voor zover kan alles verwijderd echt wat een tijd had je toen met de XP. Maar vaker de F laten scannen lijkt me wel een goed plan. of iets er nog iets anders wat je kan doen. ook al kan er van de oude XP schijf niks meer bij komen. Maar dank jullie wel maar weer en heb ook maar 5 extensies dus ook niet echt veel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • abbs sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...