Ga naar inhoud

Dynamics 365 Customer voice - kopiëren vraag van 1 survey naar een andere ?


 Delen

Aanbevolen berichten

Iemand ervaring met Dynamics 365 Customer Voice voor het aanmaken van surveys ; wij gebruiken deze om onze audits te digitaliseren.
Nu zijn al een 20-tal audits en Gemba's gedigitaliseerd maar willen we één bepaalde vraag aanpassen van intyp-veld naar dropdown keuze (met 15-tal personen in de dropdown).
Ik vind echter niet de mogelijkheid om dit in 1 survey te doen en vanuit die 1ste de volledige vraag (dropdown met de 15 namen) te kopiëren naar een andere survey.
Nu zou ik dus goed 20x diezelfde vraag met 15 namen in de dropdown moeten hertypen, wat me niet efficiënt lijkt ... vooral ik nog meer dan ander werk genoeg heb :)

Binnen dezelfde survey kan ik die vraag/dropdownkeuze wel kopiëren maar niet naar andere surveys.
Iemand enig idee of ervaring hiermee ?
image.thumb.png.8c939b06d7cd543ee784badbb2dcbd98.png

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.249
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  GrietV
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door Simon Van Opstal
   Beste,

   ik wil graag een document maken waarin ik gegevens van meerdere personen samenvoeg om ze vervolgens te kunnen analyseren en vergelijken met elkaar.
   Ik heb een document met nu 3 personen (worden er 100+) waarin testgegevens van deze personen verwerkt zijn. In het overzicht werkblad staan de gegevens van de "Jaap" al ingevoerd. Nu wil ik in het overzicht in de regel onder "Jaap" dezelfde gegevens maar dan uit werkblad "Marieke". Daaronder wil ik dan weer de gegevens uit werkblad "Jan".
   Ik wil niet steeds alle gegevens handmatig moeten kopieren per cel. Het is de bedoeling dat ik de regel van "jaap" in het overzicht kopier en vervolgens daaronder plak maar zodat dan de gegevens van "Marieke" verschijnen. Is dit mogelijk en hoe pak ik dit het beste aan?

   Groetjes Simon
   Werkdocument x Testing System.xlsx
  • Door Ida
   Goedenmorgen,
   Ik hoop dat iemand mij kan helpen. 
   Ik heb een excel bestand dat automatisch wordt geexporteerd uit een financieel programma. Het bestand geeft alle betaalde nota's van een afdeling weer en wordt bij openen automatisch bijgewerkt. Binnen een afdeling zijn er verschillende kostenplaatsen en kostensoorten. 
   Ik wil graag dat hele rijen die aan 2 absolute criteria voldoen automatisch gekopieerd worden naar een ander werkblad, zodat ik in een oogopslag kan zien welke kosten ten laste van een kostenplaats en soort zijn geboekt. 
   De informatie komt uit het bestand Betaald BO en van het tabblad "boekingen"
   de criteria uit de kolommen B kostenplaats en C kostensoort
   en mag gekopieerd worden naar bv:
   bestand HRM tabblad 430056.
   De gegevens uit het basis bestand moeten uiteindelijk gekopieerd worden over verschillende bestanden en tabbladen. Het bestand HRM bv krijgt 17 tabbladen. De naam van het tabblad is het criterium uit kolom c van het basis bestand.
   Omdat het hier over personeelsgegevens gaat is het bestand niet toegevoegd. Als dat wel nodig is kan ik een dummy maken. 
    
   Alvast hartelijk bedankt,
   Ida.
  • Door florisss
   Hallo,
   Ik zit met een probleem en vraagstuk over een excel bestand. Ik heb in excel een prijslijst van machines met bijbehorende opties. Deze producten zijn onderverdeeld in verschillende werkbladen. De bedoeling is dat wanneer ik de kolom Pricelist (2.0).xlsx"amount"  machines of opties een waarde geef van 1 of hoger, dat de hele rij met naam en nummer etc. gekopieerd wordt naar een nieuw werkblad zodat dit een overzichtelijk bestand wordt. Ik heb echter geen idee hoe ik dit voor elkaar kan krijgen.
    
   Zou iemand mij kunnen helpen?
    
   MVG,
    
   Floris
  • Door maaike85
   Hallo,
    
   Wie kan mij helpen?
   Ik heb via dit forum een bestandje gekregen, en wil het schema kopieren naar een nieuw werkblad.
   Hoe doe ik dit?
   En hoe kan ik meer als 100 personen toevoegen? Ik wil namelijk 500 personen toevoegen.
   Ik heb het geprobeerd, maar het lukt mij niet. En ik ben totaal niet handig met excel dus wie kan mij alstublieft helpen?
    
   Groetjes Maaike85
   verlof.xlsm
  • Door JelrikStevens
   Hallo allemaal,
    
   ik heb op mijn Iphone 6 een aantal video's staan die ik graag wil kopiëren naar mijn laptop. Als ik mijn Iphone met de laptop aansluit gaat alles soepel, de map met de video's en afbeeldingen op mijn telefoon wordt geopend, dan wil ik ze kopiëren of knippen naar een map op de laptop en dan geeft hij een fout aan: 'Fout bij kopiëren van bestand of map. De parameter is onjuist.' Ik kan ze niet knippen of kopiëren, maar ik kan ze ook niet bekijken op de laptop vanuit de map van mijn Iphone.
   Het verschilt wel. Bij de ene video lukt het wel, bij de andere video's lukt het niet. Afbeeldingen lukt wel gewoon.

   Video's zijn totaal niet groot, vaak met een maximale duur van 10 seconden en meestal een maximum van slechts 1.30 MB.
    
   Kan iemand mij helpen?
    
   Groeten,
    
   Jelrik Stevens.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...