Ga naar inhoud

Tekst zoeken in kolom


Marleen80
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik ben bezig met een tour de france poule en wil graag dat deze automatisch de score berekend als de namen van de eerste 5  van de etappe zijn ingevoerd. Elke deelnemer heeft een team samengesteld van 10 wielrenners. 

Het is de bedoeling dat als de namen van de eerste 5 zijn ingevoerd, automatisch gekeken wordt of deze naam voorkomt in de lijst met wielrenners die de deelnemers hebben doorgegeven. Als.de nummer 1 voorkomt in deze lijst, moet het aantal punten dat je voor de nummer 1 krijgt, worden weergegeven. Ik krijg dit nog niet voor elkaar, heb .wat geprobeerd met vert.zoeken, maar het lukt me nog niet. Wat is de oplossing hiervoor? 

Link naar reactie
Delen op andere sites@dotchiejack

Bedankt voor het melden.

 

@Marleen80

Wij zijn er geen voorstander van een probleem op meerdere forums tegelijk te plaatsen.

Hieronder een uittreksel uit de forumregels.

Op 6/7/2006 om 00:00, karel zei:

- Indien onze medewerkers vaststellen dat een vraag op meerdere fora is gepost, kan uw vraag tijdelijk en/of definitief "on hold" worden gezet. Dubbel werk voor onze "vrijwilligers" en bovendien kunnen verschillende adviezen elkaar doorkruisen. Geen goede methode om een probleem op te lossen. Onze medewerkers zullen u van deze tijdelijke en/of definitieve blokkering op de hoogte stellen.

 

Wij zetten je vraag hier dus "on hold" en sluiten het topic (voorlopig) af.

Als je op het andere forum niet verder geholpen kan worden, mag je me altijd een berichtje sturen met de vraag om het topic te heropenen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...