Ga naar inhoud

netflix afspelen


vxvk
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik heb wat series gedownload van netflix en ik weet nu ook waar ze staan maar ik kan ze alleen maar afspelen via netflix maar niet rechtstreeks vanaf mijn pc. Weet iemand hoe dat toch kan? Ik vind het vreemd dat ze dus alleen maar in de directory kunnen staan waar netflix ze heeft neergezet en dat ik ze niet kan kopiëren naar een usb bijvoorbeeld. Ik zou ze graag gewoon op mijn pc willen afspelen. Ik kan ook bij de app films en foto's niet vinden. Dat moet ook ergens staan maar ik weet niet waar. Weet iemand raad? Gerda

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik had al verwacht dat je die vraag zou gaan stellen...

Afgelopen zondag vroeg je waar de gedownloade series worden opgeslagen: https://www.pc-helpforum.be/topic/76638-netflix-downloaden/

Het lijkt erop dat jij een flink aantal series en/of films wil gaan downloaden om die op een later tijdstip en/of op een ander apparaat te kunnen bekijken. Daar zit echter een grens aan. Gedownloade afleveringen verlopen na een aantal dagen (soms al na 7 dagen; soms duurt het wat langer) en dan kun je ze niet meer bekijken. Bovendien kun je die afleveringen of films alleen met de Netflix app bekijken.

 

Waarom doet Netflix dat? Stel je eens voor dat je alle films en series van Netflix kon downloaden; daarna naar een andere locatie kon verplaatsen (bijvoorbeeld naar een USB stick of een externe harde schijf) en ze dan ten ten eeuwige dage kon bekijken met een programma naar keuze, zoals Windows Media Player of VLC Player. Als dat zou kunnen, dan zou je die gedownloade bestanden ook met anderen kunnen delen, en dan zou Netflix al heel snel geen betalende abonnees meer overhouden.

 

Netflix is een streaming dienst. Niet een dienst die alle films en afleveringen in het Netflix assortiment standaard ter download aanbiedt. Het kunnen downloaden van (sommige) series moet je zien als een service van Netflix. Stel je voor dat jij komend weekend naar een hutje op de hei gaat waar geen internet is, maar waar jij wel een of meer afleveringen van je favoriete Netflix serie wil gaan bekijken. Dan download je die afleveringen van tevoren op je apparaat. En wanneer je dan in dat hutje op de hei zit, kun je toch genieten van die afleveringen.

 

Ik geef hieronder een paar links over het downloaden van Netflix die voor jou misschien nuttig zijn:
https://www.iphoned.nl/tips/netflix-downloads-offline/

https://help.netflix.com/nl/node/54816

https://help.netflix.com/nl/node/54865

https://techpulse.be/tips/210177/netflix-offline-downloads-beperkingen/

 

Jij wil Netflix films op de pc bekijken....

 

Kan ik ook op mijn pc titels van Netflix downloaden en kijken?

Nee, voorlopig is downloaden alleen mogelijk binnen de app van Netflix. Deze app is echter ook beschikbaar in de Windows Store op desktops en laptops. Op deze manier is het wel mogelijk om films en series van Netflix op de computer te downloaden.

Bron: https://www.netflix-nederland.nl/tips-veelgestelde-vragen-downloaden-op-netflix/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel. Ik had nog nooit iets gedownload maar ik hoorde dat het mogelijk was. Binnenkort gaan we met vakantie en we hebben geen tv of schotel of iets dergelijks bij ons. Het leek ons leuk om af en toe ook wat te kunnen bekijken op een avond dat het regent of zo. We kunnen met onze telefoon ook een hotspot maken en dan gewoon rechtstreeks tv kijken. We hebben nogal wat bites beschikbaar maar die zijn ook niet oneindig. Dit is gewoon een proef. Tot nu toe hebben we eigenlijk nooit de behoefte gehad aan tv. Uiteindelijk heb je met e-readers ook een grote hoeveelheid boeken tot je beschikking. Maar dankjewel voor alle informatie en ook voor de link. Wat mij betreft kan ook dit topic weer gesloten worden. Gerda

Link naar reactie
Delen op andere sites


@Porlaar

Heel duidelijke uitleg, maar ik wil er een tweetal puntjes aan toevoegen.

Netflix, klanten verliezen, je hebt een punt,maar dat is niet het enige,series en films kan je zo downloaden via een of andere newsserver.(het is illegaal maar het gebeurd) Klantenverlies,ik heb zo mijn twijfels.

Volgens mijn bescheiden menig heeft het alles te maken met auteursrecht,Netflix,Belgacom,Telenet, KPN en...., het is overal hetzelfde. >Je kan niets extern opslaan. Deze instanties hebben uitzendrechten betaald met de nodige bijdragen voor het auteursrecht,moest het allemaal wel kunnen,auteursrecht,dag Jan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...