Ga naar inhoud

Hyperlink in Word


rocker

Aanbevolen berichten

Ik gebruik regelmatig een Word pagina om internetadressen op te slaan. Op de website het internetadres kopiëren en plakken in Word, simpel. Als ik dan op enter drukte werd de link blauw en onderlijnd en was het een internetkoppeling of hyperlink die zich opende na CTRL + aanklikken. Sedert enige tijd werkt dit niet meer en blijft de tekst gewoon zwart. Waarschijnlijk zal er in de instellingen iets moeten veranderd worden maar ik zou niet weten waar. Iemand?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Rocker,

 

welkom op PCH !

 

controleer even of het bij jou nog zo ingesteld staat als in https://support.microsoft.com/nl-nl/office/hyperlinks-verwijderen-of-uitschakelen-027b4e8c-38f8-432c-b57f-6c8b67ebe3b0  aangegeven wordt?

 

Ik bedoel hier het stukje: "Automatische hyperlinks uitschakelen" - waar jij het bij jou dan moet inschakelen natuurlijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

het selectievakje Internet- en netwerkpaden door hyperlinks was aangevinkt, ik heb dit uitgevinkt, vervolgens een internetadres geplakt in een Word pagina en op enter gedrukt, deze bleef zwart.

Vakje terug aangevinkt, weer een internetadres geplakt in een Word pagina en op enter gedrukt, deze bleef zwart, maar de tekst werd tussen aanhalingstekens en accolades gezet en voor de tekst verscheen het woord HYPERLINK.

 

https://www.bol.com/be/nl/l/platenspelers/21265/?page=2

 

{ HYPERLINK "https://www.bol.com/be/nl/l/platenspelers/21265/?page=2" }

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben zelf niet echt een Word-gebruiker - ik werk er wel mee, maar 'oppervlakkig', 'k ken maar de allereerste basisbeginselen - ik ben een (nog altijd enthousiast) Wordperfectgebruiker. Als mijn 'basiskennis' van Word tekort schiet, raak ik niet verder...

 

Maar probeer even dit : druk eens op  <Alt>+<F9> drukken - verhelpt dit het probleem?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.