Ga naar inhoud

Downloads verdwijnen


Maria85
 Delen

Aanbevolen berichten

Dit is een topic die ik al veel heb teruggevonden, maar in geen enkele heb ik een antwoord gevonden waarmee ik tot hier toe ben geholpen.

Ik heb een laptop met een windows Vista er op en elke keer als ik iets wil downloaden verdwijnt mijn download vanaf het moment hij voltooid is.

Wanneer ik de locatie waarop ik de file wil plaatsen open laat staan in een venster zie ik wel dat de file binnen komt, maar vanaf de download voltooid is, verdwijnt hij weer. Wel blijft er af en toe een .part file staan, maar daar ben ik natuurlijk niets mee.

- Ik heb GEEN AVG- antivirus, ik gebruik ZoneAlarm, maar ook bij het uitschakelen van zonealarm duikt hetzelfde probleem op, waardoor ik vermoed dat het probleem niet aan mijn antivirusprogramma ligt.

- Alle files en folders zijn op zichtbaar gezet.

- De verloren files worden niet verplaatst naar een andere locatie

- Gebruikersaccountbeheer is uitgeschakeld

- Ik ben administrator van de pc

- De updatepaketten van windows zijn geïnstalleerd, maar het probleem blijft bestaat.

Iemand die me dus tips kan geven, oplossingen of links naar topics, zou ik erg dankbaar zijn... want een pc waarmee je niets kan downloaden (zelfs geen foto's) is ook maar suf...

Alvast bedankt !

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.