Ga naar inhoud

[OPGELOST] Help!! Krijg bij Internet steeds volgende foutmelding


Gast Turtle
 Delen

Aanbevolen berichten

Help!!!! Wie kan mij helpen. Ik word gek!!! Ik krijg bij het internetten echt ontelbaar keer het volgende scherm te zien.

noConnect.pngDe webpagina kan niet worden weergegeven

Mogelijke acties:

Verbindingsproblemen vaststellen

down.png Meer informatie

Ook bij mijn e-mail krijg ik heel vaak het onderstaande bericht.

Task 'mail.chello.nl - Sending and Receiving' reported error (0x80042108) : 'Outlook is unable to connect to your incoming (POP3) e-mail server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'

Wie o wie kan mij helpen???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb wel verbinding (anders zou ik dit bericht ook niet kunnen sturen). Kom uiteindelijk ook wel op de site maar moet tussendoor 10 keer vernieuwen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even gokken op malware :

Download HiJackThis

Dubbelklik op HJTInstall.exe

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst. Klik op "Do a systemscan and save a logfile". en hang dit logje aan je volgende bericht.

NB. Ben je een gebruiker van Windows Vista dan moet je eerst rechtsklikken op HijackThis.exe en dan kiezen voor "Run as Administrator".

Link naar reactie
Delen op andere sites

Stegisoft bedankt. Was inderdaad een kwestie van de router resetten. Ik had een ander contract afgesloten voor sneller internet. Hij gaat als een tiet. Nogmaals bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.