Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Nee daarvoor moet je niet in de register zijn.

Deze computer en dan met rechtermuis op eigenschappen.

Klik op tab gavanceerd

Kik bij prestatie op instelling.

Daar vindt u tab met DEP

Je kan dan de tweede aanvinken en dan programma toevoegen om geen DEP uit te voeren. De rest bij DEP werken.

Maar voor je dat doet moet je ook weten wat DEP is.

Preventie van gegevensuitvoering ofwel DEP (Data Execution Prevention) is een beveiligingsfunctie die schade van virussen en andere beveiligingsrisico's helpt voorkomen door te controleren of uw programma's op veilige manier gebruik maken van het systeemgeheugen.

Als u besluit alle programma's te beveiligen, kunt u DEP nog steeds uitschakelen voor afzonderlijke programma's. Als u vermoedt dat een programma niet goed werkt wanneer DEP is ingeschakeld, controleert u bij de uitgever van de software of er een update of een DEP-compatibele versie van het programma beschikbaar is voordat u DEP-instellingen wijzigt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Computers die DEP hebben wat ik twijfel zijn niet noodzakelijk slechts beveiligd want het kan zijn dat die op een andere manier beveiligd zijn.

Als je een probleem hebt met DEP dan kan je beter deze uitzetten zoals boven beschreven. Geef je geen enkel programma een DEP dan is er geen DEP meer.

Maar anderzijds kan je misschien ook beter uw computer laten nakijken door Kape die hier specialist is in virussen en malware.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.