Beste bezoeker,
Welkom op PC Helpforum!

Ben je op zoek naar GRATIS hulp voor je computerprobleem?

Word vandaag lid, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt je graag verder.
Je kan lid worden als je hier klikt. Meer dan 40.000 leden deden reeds beroep op onze expertise. PC HELPFORUM vzw HELPT JE GRATIS !

Bent u reeds lid, en u ziet dit bericht? Klik dan rechtsbovenaan op inloggen of klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.

Discussie gesloten
Pagina 2 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste
Resultaten: 11 t/m 20 van 31
Overzicht bedankjes13Bedankjes

Hoe installeer ik Windows 7 SP1?

Dit is een discussie over Hoe installeer ik Windows 7 SP1? in het forum Windows , en maakt deel van de Problemen / Vragen software? categorie; Het is de volgende link waar de diverse problemen vermeld staan. The Servicing Guy - Site Home - TechNet Blogs ...

  1. #11
    Super Moderator Dasle's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 januari 2011
    Berichten
    7.631

    Standaard

    Het is de volgende link waar de diverse problemen vermeld staan.

    The Servicing Guy - Site Home - TechNet Blogs


    http://blogs.technet.com/b/joscon/
    Laatst gewijzigd door Dasle; 25 februari 2011 om 21:35
    Kurtt gaf dit bericht een bedankje.

  2. #12
    Lid
    Geregistreerd
    19 november 2010
    Locatie
    Eindhoven
    Berichten
    66

    Standaard

    misschien raar dat ik het vraag maar welk programma moet ik gebruiken om op malware te controleren en moet ik een back up maken of doet windows dat zelf?

  3. #13
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    7.327

    Standaard

    misschien raar dat ik het vraag maar welk programma moet ik gebruiken om op malware te controleren en moet ik een back up maken of doet windows dat zelf?
    Dat doe je met het programma hijackthis en malwarebytes. Vooral het programma hijackthis mag enkel door experten worden uitgevoerd. Op ons forum hebben we zo enkele experten. (kape en kweezie wabbit)

    Het beste wat je kan doen, is een nieuw topic maken en dan het hijackthis logje in je bericht invoegen. Volg onderstaande procedure:

    Download HijackThis.

    Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".
    Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".
    Hijackthis wordt nu op je PC ge´nstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

    Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten
    Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".
    Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

    Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

    Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis.


    Opgelet: we gaan op deze plaats niet verder. Post dus een NIEUW topic met het hijackthis logje van jouw computer. Daarna zal dit logje door onze experten worden nagekeken op malware.

  4. #14
    Super Moderator Dasle's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 januari 2011
    Berichten
    7.631

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kurtt
    PC Tools Firewall verwijderd, en internet verbinding werkt correct met Windows 7 SP1.
    Het lag dus aan de firewall.
    Daar jij problemen had met de firewall van PC Tools tijdens de installatie van SP1.

    Heb je na de installatie van SP1 deze firewall nog geprobeerd?

  5. #15
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    7.327

    Standaard

    Heb je na de installatie van SP1 deze firewall nog geprobeerd?
    Tijdens de installatie van SP1 had ik geen probleem met PC Tools Firewall, wel erna. Dus SP1 staat er perfect op, maar de firewall PC Tools kan er niet mee overweg. Dat geven zelfs de makers van PC Tools toe. Er komt echter bitter weinig reactie van de programmeurs, zodat velen een andere firewall aan het kiezen zijn, en dit misschien de ondergang van PC Tools betekent !

    Lees dit maar eens:
    PCtools Firewall 7 + Windows 7 SP1

    Het probleem lijkt opgelost, zie post 17. Je moet daar enkele drivers installeren. Ik heb momenteel Online Armor (ook gratis) en die bevalt me goed dus die blijf ik even behouden.
    Laatst gewijzigd door Kurtt; 4 maart 2011 om 16:37

  6. #16
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    18.986

    Standaard

    Ik heb service pack 1 ge´nstalleerd op een pc met norton security erop.
    Geen problemen, alles werkt perfect.

  7. #17
    Super Moderator Dasle's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 januari 2011
    Berichten
    7.631

    Standaard

    Microsoft laat weten dat systemen die voorzien zijn van meerdere taalpakketten kunnen crashen na de installatie van Service Pack 1 voor Windows 7.
    De foutcode 'error C000009A' vooraf gegaan door een BSOD wordt vaak vermeld op het support forum.
    Microsoft raad aan om je systeem te herstellen na een punt waar je SP1 nog niet ge´nstalleerd is, de niet gebruikte taalpakketten te verwijderen en hierna terug SP1 te installeren.
    Kurtt gaf dit bericht een bedankje.

  8. #18
    Asus
    Guest

    Standaard

    Klopt, ik las het gisteren ook op deze site.

    Mensen die genoodzaakt zijn om een herstelpunt terug te zetten vinden hier de te volgen procedure.

    Om een taalpakket te verwijderen : klik op start en typ nu in het zoekvenster : LPKSETUP , nadien enter je.

    Je krijgt nu een nieuw scherm (zie bijlage) waarin je kan kiezen voor de verwijdering van taalpakketten.

    Hoe installeer ik Windows 7 SP1?-taalpakket.jpg
    Kurtt gaf dit bericht een bedankje.

  9. #19
    Super Moderator Dasle's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 januari 2011
    Berichten
    7.631

    Standaard

    Op het Technet Blog zijn gedetailleerde instructie beschikbaar voor de volgende foutcodes;

    0x800f0a12
    0x8004a029
    0x800f0a13
    0x800f0826
    0x800f0904
    0xC000022
    0xC0000034






  10. #20
    Asus
    Guest

    Standaard

    Mensen met een Medion pc / laptop die een foutmelding krijgen bij de installatie van SP1 (Error_Path_Not_Found 0x80070003) kunnen op de site van Medion (klik er op) SP1-fix.exe downloaden om dit probleem op te lossen...
    Kurtt en Dasle gaven dit bericht een bedankje.

Discussie gesloten
Pagina 2 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Hoe installeer je mac os op windows vista ?
    door Jordyy in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 24 september 2011, 16:56
  2. Hoe installeer ik Windows 7?
    door Kurtt in forum Handleidingen Windows 7
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 15 juni 2011, 20:01
  3. Hoe installeer ik Windows XP?
    door karel in forum Handleidingen Windows XP
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 21 april 2011, 15:24
  4. Hoe installeer ik Windows Vista?
    door Kurtt in forum Handleidingen Windows Vista
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 2 januari 2011, 17:41

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •