+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 20

ram uitbreiden

Dit is een discussie over ram uitbreiden in het forum Archief Hardware algemeen , en maakt deel van de Hardware algemeen categorie; hallo Ik zou graag mijn ram uitbreiden. Ik dacht dat ik het tot 8gb kon uitbreiden. Hier is de link ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    28 april 2012
    Berichten
    11

    Standaard ram uitbreiden

    hallo

    Ik zou graag mijn ram uitbreiden.
    Ik dacht dat ik het tot 8gb kon uitbreiden.
    Hier is de link van het snapshot van speccy: http://speccy.piriform.com/results/7...VZUujnpE3ovMzq


    mvg
    Daan

  2. #2
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.406

    Standaard

    Dag dspitael. Welkom bij PCH !

    Het logje zal geanalyseerd worden door onze specialisten. Windows 7 64 bit kan verder dan 8 GB gaan. (http://www.zdnet.com/blog/hardware/m...windows-7/4254)

    Waarom wens je je RAM-geheugen uit te breiden? 4 GB is al redelijk veel. Onthoud dat je systeem op zich niet sneller zal worden bij je ram-uitbreiding, énkel zware programma's zoals Photoshop, Illustrator, ... zullen vlugger opstarten en de rendering verloopt veel vlotter. Je pc-systeem op zich zal niet veel sneller worden bij je RAM-uitbreiding.

    Vind je je pc te traag, dan is misschien malware of teveel programma's die opstarten bij het laden van Windows, de schuldige.
    Laatst gewijzigd door Kurtt; 28 april 2012 om 20:17

  3. #3
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    17.002

    Standaard

    Kan je de volledige type-aanduiding van je HP laptop posten ?...
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  4. #4
    Lid
    Geregistreerd
    28 april 2012
    Berichten
    11

    Standaard

    hey

    het is een hp pavilion g6.
    ah ik dacht dat mijn pc hierdoor sneller ging opstarten. het vooral mijn viruscan dat mijn pc traag maakt denk ik

  5. #5
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    17.002

    Standaard

    Dit werd gevraagd :

    Kan je de volledige type-aanduiding van je HP laptop posten ?...
    Dit werd gepost :

    het is een hp pavilion g6.
    Waarom werd de volledige type-aanduiding gevraagd ?...omdat er zo'n 50 verschillende modellen in deze reeks zijn...

    Neem je opstarters eens onder handen met Soluto :

    Download Soluto. (klik er op)

    Klik op I Agree – Install. Wacht in het scherm wat daarop volgt. Na 30 seconden verdwijnt dit scherm en installeert Soluto verder. Tijdens dit proces kan je je pc normaal gebruiken.
    Als je wilt zien hoever Soluto is met installeren druk je met de rechtermuisknop op het icoontje rechts onderin op de taakbalk en kies je voor ‘Open’.
    Als de installatie voltooid is zal Soluto vragen om opnieuw op te starten. Sla alle programma’s die je open hebt staan op, en klik op Reboot PC Now.
    Als de pc opnieuw opgestart is open je Soluto en klik je op ‘Chop Boot’. Daar kan je programma’s uitsluiten van het opstarten.
    Voor een uitgebreide handleiding hierover klik je Hier. (klik er op)
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  6. #6
    Lid
    Geregistreerd
    28 april 2012
    Berichten
    11

    Standaard

    waar moet ik deze VOLLEDIGE aanduiding dan vinden?

  7. #7
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    17.002

    Standaard

    Die kan je normaliter op de onderzijde van het toestel terugvinden, op een sticker...

    Ondertussen kan je aan de slag met Soluto, succes !
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  8. #8
    Lid
    Geregistreerd
    28 april 2012
    Berichten
    11

    Standaard

    vind daar alleen een sticker van windows:(
    en merci al:)

  9. #9
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.988

    Standaard

    Volgens de log hebt je ean code M471B5273DH0-CH9 geheugen 2 x 2 Gb doch je hebt nog 1 slot over.
    Volgens deze site kan je 8 Gb geheugen plaatsen in 2 dimm doch je hebt 3 geheugen sloten en er wordt daar niks over gezegd.

  10. #10
    Lid
    Geregistreerd
    28 april 2012
    Berichten
    11

    Standaard

    ah normaal heb ik er maar 2 en er zit 1 in van 4gb want heb hem al eens open gevezen tenzij ik me heb miskeken.

+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. pc ram uitbreiden
    door leanderds in forum Archief Aan- en verkoopadvies
    Reacties: 14
    Laatste bericht: 20 januari 2012, 22:02
  2. [OPGELOST] RAM uitbreiden
    door PaulGJ in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 11 augustus 2011, 10:34
  3. [OPGELOST] Geheugen uitbreiden
    door Jordy1471 in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 29 januari 2011, 20:31
  4. RAM gegeugn uitbreiden
    door joene in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 5 juni 2007, 22:43
  5. IDE uitbreiden
    door Michiel in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 11
    Laatste bericht: 4 juni 2007, 20:22

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •