Ga naar inhoud

"word kan niets afdrukken. er is geen printer geinstalleerd" + [foto's]


rustycc

Aanbevolen berichten

Kan je iets printen in Wordpad?

Start/Wordpad ingeven en dan iets afdrukken.

Als je dan ook niet kan adrukken, ligt het waarschijnlijk aan een (verkeerde) geinstalleerde printerdriver (of conflict).

Wat zegt Apparaatbeheer?

Link naar reactie
Delen op andere sites

1. Welke versie van Word gebruikt u?

2. Heeft het verwijderen en opnieuw installeren van Office het probleem opgelost?

3. Probeer dit eens:

Open de probleemoplosser Printer door te klikken op de knop Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33.jpg en vervolgens op Configuratiescherm. Typ probleemoplosser in het zoekvak en klik vervolgens op Probleemoplossing. Klik onder Hardware en geluiden op Use a printer (Printer gebruiken).
Is het lang geleden dat het nog wel lukte? Zoniet, dan kan je proberen om een herstelpunt terug te plaatsen. Hier leest u hoe dat moet.

4. Probeer eens Office te updaten. Als u Office 2007 gebruikt, zijn er al verschillende servicepacks uit: http://office.microsoft.com/nl-be/downloads/

5. Zijn de laatste Windows updates geïnstalleerd? Ga naar het startmenu en typ windows update en kies bovenaan in de lijst voor "Windows Update". Daarna klikt u aan de linkerkant op "Naar updates zoeken".

6. Controleer de systeembestanden van Windows 7

Met het hulpprogramma Controle systeembestanden kunt u alle beveiligde bestanden scannen en hun versies controleren:

  1. Klik op Start.
  2. Typ sfc /scannow en druk op enter.

7. Als dit alles niet helpt, probeer dan de printerdriver opnieuw te installeren. Geef type van je printer op (exacte merk en modelnummer) zodat we de meest recente driver voor je gaan zoeken. aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi rustycc,

Fijn te horen dat het werkt! Dus je had geen herstelpunt teruggeplaatst, gewoon stap 5 gedaan en het werkte? Dan lag het aan bepaalde Windows en Office updates die niet geinstalleerd waren. Windows Update installeert namelijk ook office updates.

Als het probleem is opgelost, mag je op de knop "Markeren als OPGELOST" klikken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.