Ga naar inhoud

ecence

Lid
  • Items

    213
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ecence

  1. Dat is wel raar, hij laadt als het ware voor eeuwig. Probeer eerst eens op een proxy server. ProxySnel.nl, anoniem en blokkadevrij surfen! ga naar deze website en probeer dan of je naar nieuwsblad.be kunt komen.
  2. Ja dat is ook mogelijk. Ik denk dat je nog niet zo heel erg veel kennis van PHP hebt, je kunt het beste deze tutorials doorlopen. PHP Tutorial Dit is niet zomaar een tutorial maar van w3c, dit is een soort "bedrijf" keurmerk dat als het ware protocollen voor het internet opstelt. Ze zijn erg gemakkelijk te begrijpen in het engels is aan te raden, alhoewel je de taal ook naar het nederlands kunt veranderen. Als je geen tijd hebt om alles door te nemen kan ik eventueel ook het script schrijven voor je.
  3. Nog een paar nuttige tips. Zoals stegisoft als zij kijk goed naar de HOOFDLETTERS. Verder kun je vaak bij het uploaden wel ergens een URL vinden van waar hij precies wordt geplaatst. ----------------------------------------------------------------------------------- En dit is een methode die vaak bij minder uitgewerkt websites werkt. Op het moment dat je geen index file in je map hebt staan, dus bijv index.html en index.php (vaak het geval bij mappen als download en images). Kun je proberen om naar de map te surfen en hiervan de inhoud te bekijken. Stel dat je dus bijvoorbeeld de inhoud van de map downloads wil bekijken op google.nl dan ga je naar google.nl/downloads Op het moment dat er geen index file aanwezig is zie je meteen alle files in de map. Op het moment dat je dit bij je eigen website doet en het werkt kun je meteen zien welke bestanden er dus instaan.
  4. He sot, Om wat meer informatie hierover te krijgen moet je eerste even vertellen met welke webbrowser je dit doet. Als het kan probeer het eens met een andere webbrowser te openen. Plaats hier ook even welke foutmelding je krijgt, dus wat je te zien krijgt als je naar de webpagina gaat.
  5. Het Idee klinkt behoorlijk ingewikkeld, de manier waarop je het uitlegt in ieder geval :|. Maar wat ik er van begrijp is dat je dus bovenaan een aantal keuzes kunt maken, en als je een keuze maakt wordt deze rechts in een div geladen waarmee je kunt zien welke keuzes je allemaal al hebt gemaakt. Hoe dat precies zit met dat top div (index+1) is een beetje lastig uitgelegd maar waarschijnlijk is dat ook niet helemaal nodig. Maar het probleem waar je nu mee zit is VOLGENS MIJ dat je op het moment dat je je pagina herlaad alles weg is, verder moet je de scene nog in zijn geheel kunnen opslaan. Het eerste probleem waar je mee zit is dat je je scene kwijt bent als je je pagina herlaadt, dit is natuurlijk wel jammer maar het lijkt mee een gemakkelijk probleem die je met een alternatief kunt aanpakken. Als ik jouw was zou ik ten eerste een soort gebruikerssysteem maken met PHP, en deze gebruikers opslaan in een Database die bv MYSQL runt. Dan zou ik het zo maken dat op het moment dat je een nieuwe scene maakt je hier gewoon hetzelfde hebt als je nu hebt, maar dat je op het moment dat je graag weg wilt, je de scene kunt opslaan. Dit opslaan zou ik dan op een manier doen dat je alle verschillende keuzes die je hebt gemaakt opslaat in een table in de database waar je ook je gebruikers hebt, en hierbij dan een id of iets unieks van de gebruiker neerzet. Hiermee kun je dus zien wat bij wie hoort. Dan zou ik ook nog een soort pagina maken waar je bestaande scenes kunt openen uit de database (alleen je eigen natuurlijk) en daar kunt editen of kunt bekijken. Ik weet dat dit plan misschien niet klopt, maar kijk probeer eerst even goed uit te leggen wat je precies wilt en onduidelijke termen als (development-page EN top div (index+1 ) weg laat uit je verhaal . Als je nog een keer iets duidelijker uitlegt wat je precies wilt hebben willen we je graag helpen .
  6. Toch nog even een reacte , Dat het script in een keer raar werkte en eerste nog niet duid erop dat het niet aan het scrip ligt maar waarschijnlijk aan iets anders. Je kunt kijken of hij misschien niet door te veel mensen wordt gebruikt, dus dat er veel mensen je website tegelijkertijd bezoeken en dat de server daardoor de foto niet zo goed meer kan laden of iets dergelijks. Waar je misschien ook naar kunt kijken is of er misschien foto's zijn bijgekomen, of dat er foto's tussen staan die je misschien op het eerste oog niet eens ziet, die het niet goed doen en daardoor misschien errors veroorzaken in het programma. Ook kun je kijken naar de verschillende soorten webbrowsers, bij mij doet hij het op IE10 het erg goed, terwijl hij op het op google chrome een stuk langzamer doet.
  7. bedankt maar het heeft niet geholpen. Ik zit nog steeds met het probleem.
  8. probeem anders toch nog start "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Menu Start\Programma's\Microsoft Offic\Microsoft Office Outlook 2007.exe" , omdat hier op het eind weer spaties zitten heb je de "" (quotes) weer nodig.
  9. Hoi, Ten eerste wil ik zeggen dat ik geen enter kan gebruiken hier, dus het kan misschien onduidelijk lezen zijn, sorry daarvoor. Mijn probleem is dat ik bij 1 website, ja ik speel soms minecraft xD, op mijn (volgens mij) pc's fps server uitkom, of zoiets. Als ik naar minecraft.net ga dan schakeld mijn computer automatisch over naar 127.0.0.1, Ja daar heb ik nu een server op staan, maar het probleem begon al veel eerder, nog voordat ik daar een soort server op had, of hoe je het ook wilt noemen. Dus nu wil ik graag, dat ik op mijn computer gewoon naar minecraft.net kan gaan, zonder te automatisch te surfen naar 127.0.0.1 (hiermee bedoel ik dat ip adres, voor de duidelijkheid). Ik heb dit probleem bij alle browsers die ik gebruik, verder pingt mijn command promt ook niet naar minecraft.net als ik hem daar opdracht voor geef, maar dan schakeld die ook automatisch over op 127.0.0.1 Ik hoop dat iemand mij kan helpen, nogmaals sorry voor het niet gebruiken van enters.
  10. Nog even terugkomend op de antwoorden die gegeven waren. Ikzelf heb ook wel eens last gehad met de spatie en de bestand namen, ook zijn namen met veel extra tekens als (x86) en zo best wel moeilijk. Daarom kun je ook overwegen om te linken naar een snelkoppeling van outlook, zo staat bij mij de snelkoppeling van outlook hier: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Windows Live Messenger.ink Dit is misschien iets gemakkelijker, maar de voorkeur ligt bij jou. Sorry als het een beetje moeilijk lezen is ik kan hier op de een of andere manier geen spaties gebruiken.
  11. Zet je code een online van 1 v/d pagina's waarop je deze foutcode krijgt, alstjeblieft.
  12. Probeer dan of meer html5 codes te gebruiken, of het de css code absolute.
  13. wat krijg je momenteel te zien? de hele tijd GEEN of helemaal niks? - - - Updated - - - Ik zie het al, op het moment dat je deze code gebruikt kom je volgens mij op de tijd uit die geld bij de server waar je website staat. Om het op te lossen moet je eerst even kijken hoeveel tijdverschil er in zit. Dat doe je zo. Ze deze code op je site, ergens waar je gewoon bijkan en even kan kijken. <? print date("H"); ?> nu zie je wat voor tijd het nu is, bij de server. Kijk nu naar de tijd die we in nederland handhaven, reken het verschil om en maak van je if statement iets anders. dus stel dat ik de code online zet, en nu zie dat het 12 uur is. het is in feite 18 uur, dus zie ik dat ik eigenlijk 6 uur er moet aftrekken. als ik hem dan om 20 uur wil laten afgaan doe ik dit. 20 uur - 6 uur, is 14 uur. op het moment dat ik het if statement verander naar 14 uur zal het goed gaan. je kunt ook de date functie aanpassen maar dit is wat ingewikkelde daarom deze instructie die iets gemakkelijker is.
  14. Je geeft je div.footer dit command. Postition:absolute, dat betekent dat je dan coordinaten moet geven, je kunt beter gewoon position (niks) doen, en dan net zoals ieder ander stuk op je website deze gewoon centreren.
  15. Ik kijk nu naar je code, en volgens mij doe jij dit. elke keer als er een input is geef je message de waarde van de input, maar inplaats van dat je dit verzendt of zo, herschrijf je deze waarde en op het laatst verzend je alleen de laatste waarde. even een voorbeeld voor als je me niet begrijpt. je hebt 2 values. Kip en Kuiken. Je While kijkt, en ziet dat de eerste kip is. dus je $message = kip. maar in plaats van dat je dit verzendt of zo, kijkt hij nog een keer of er een waarde is. in dit geval is er nog een waarde kuiken. nu zet hij $message om in kuiken, dus $message = kuiken en als er geen waardes meer zijn verzendt hij hem. wat jij dus nu beter kunt doen is. x= 0; while (list($key,$val)=each($_POST)){ $message[x] .= $key.' = '.$val."\n"; x += 1; }; en dan alle waardes van je array verzenden, met iets als. count($message);
  16. Heb je al een connectie gehad met je database? Kijk anders goed op de website of je de juiste LOCALHOST hebt, dit kan ook nog wel eens anders zijn. Je kunt op de site van je Database host ook nog kijken wat de foutmelding betekent.
  17. Dus je zegt nu eigenlijk dat je 3 problemen hebt? Je hebt last van hackers, je hebt last van laad problemen met je website en je hebt ook nog eens een probleem met het terugzetten van je backup. Om te beginnen moet je dus de laad problemen oplossen. Je zegt dat de backup het doet, je weet zeker dat daar het probleem niet in zit? Als dat niet het geval is moet je proberen de huidige situatie te vervangen met de backup, datgene wat je dus de hele tijd al probeert. Als je die actie hebt opgegeven, (aan Joomla) moet je als er een error staat deze even hier plaatsen. Als er geen error staat, maar gewoon staat dat de bestanden juist zijn overgeschreven, moet je het ook even zeggen. ps: ik ben niet bekent met Joomla, maar het kan niet moeilijk zijn Maar om terug te komen op het laad probleem, je zegt dat er onderaan staat (bepaaldetekst).ru laden. Hier iets meer informatie over wat dat precies betekent. http://www.ehow.com/facts_6174983_file-extension-ru_.html als je dat hebt gelezen, zul je snappen dan, of je website outlook, of dat je een Java code op je website hebt staan die het niet goed doet, of dat het een error veroorzaakt met een webbrowser functie. Maar er kan ook nog een kleine kans zijn dat je zelf het probleem bent, probeer het voor de zekerheid eens met een andere pc en met een andere browser.
  18. Als publisher een programma is waar je niet hoeft te programmeren, waarschijnlijk ga je dit niet opgelost krijgen als je geen code hebt van je site. probeer eens een een code te krijgen van je site. Kijk op publisher of je de code van je site kan achterhalen. De code talen heten HTML en CSS (die 2 moet je eigenlijk hebben). Als je het niet snap, moet je even zeggen waar je site is geüpload dan lukt het ook. Dus gewoon even het adresje van je site. Site.nl, alles voor je eigen website
  19. Kun je misschien weer een paar print screentjes maken, dan krijg ik er een iets beter beeld van, want dit is zonder dat jij daar echt iets aan kunt doen, enorm ingewikkeld.
  20. SELECT MIN(date_added) AS date_start, MAX(date_added) AS date_end, COUNT(*) AS orders, COUNT(distinct order.order_id) AS containers, SUM(total) AS total FROM `order` waarom heb je hier distinct toegevoegt, als je order_id niet uniek is, moet je hier geen distinct toevoegen want dan worden orders die op elkaar lijken niet meegeteld, als hij wel uniek is, hoef je geen distinct toe te voegen. Ik heb goed gekeken, en waarschijnlijk zit daar je fout, in de eerste code, want dat is ook het enige verschil met je 2de code qua, de hoeveelheid producten krijgen. SELECT MIN(date_added) AS date_start, MAX(date_added) AS date_end, COUNT(*) AS orders, COUNT(order.order_id) AS containers, SUM(total) AS total FROM `order` WHERE order.order_status_id > '0' AND (DATE(date_added) >= '2012-08-24' AND DATE(date_added) <= '2012-08-31') GROUP BY WEEK(date_added, 1) LIMIT 0,20 dus waarschijnlijk helpt dit.
  21. SELECT column_name(s) FROM table_name1 UNION SELECT column_name(s) FROM table_name2 SQL UNION Operator Dus je moet gewoon het Select statement uitvoeren, zoals jij gewent bent, en op het einde zet je er gewoon UNION achter en je begint weer opnieuw. De code zou ik voor je kunnen typen, maar omdat jij geen SQL gebruik, maar gewoon de code regelregt uit je php haalt, is dat erg moeilijk. dus laat even weten of je er zo uitkomt, zo niet dan kan ik de code wel voor je uit typen. PS: De vraag is niet 100% duidelijk, als dit niet klopt ff reageren graag.
  22. Ok, het zijn gewoon functies das nice om te weten .
  23. Nou, dat is denk ik wel moeilijk, want je moet met datum's etc, gaan werken en dat wordt als 1 v/d moeilijkste dingen beschouwt in SQl. Hier kun je het vinden SQL Tutorial, maar natuurlijk ben je tijd kwijt. als ik nog wat tijd over heb straks kan ik het wel uitvogelen.
  24. Hallo, Ik had eerder op dit forum gevraagd of het mogelijk was om met mijn GeForce g210 via het HDMI slot en een convertor (HDMI naar VGA) een VGA beeldscherm aan te sluiten. nu kreeg ik hier weinig respons op, en op het internet heb ik ook gezocht maar kon niet vinden dat het niet zou werken, met wat logisch verstand dacht ik ook, waarom zouden ze anders zo'n kabel maken. Dus ik heb na lang overwegen zo'n kabel gekocht, en dit is nu mijn opstelling. Videokaart DVI HDMI kabels: DVI - DVI en HDMI - VGA monitoren DVI VGA maar nu werkt de DVI monitor wel, maar de VGA monitor werkt niet, op het scherm staat Check Signal Cable, het is goed aangesloten, maar omdat ik op internet weinig kan vinden over mijn oude, slechte videokaart vraag ik mij nu af, of mijn HDMI VGA signaal uit kan zenden, want dat ben ik nadat ik mijn kabel kocht wel te weten gekomen, hij moet VGA signaal uit kunnen zenden. Of dat ik mijn configuratie niet goed heb af gesteld of iets dergelijks. mijn videokaart ondersteund wel 2 monitors op het zelfde ogenblik. Ik hoop dat iemand mij kan helpen, het is erg frustrerend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.