Ga naar inhoud

Klein pierke

Lid
  • Items

    77
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.646 profielweergaven

Klein pierke's prestaties

  1. Bedankt hé ,maar moet ik dan het vorige Thunderbird programma eerst verwijderen ,of kan het gewoon verder werken?
  2. Hallo, Bedankt er zijn al wat e mail overgebracht maar dan krijgen we imap .Wat moet ik dan doen alles terug wegdoen en opnieuw beginnen of kan het programma de rest overbrengen.Ben bang dat alles gaat weg zijn .
  3. Hebben het geprobeerd maar is maar half gelukt ,ge moet toch al meer dan een leek zijn om die mail s over te brengen.De mails met atachen gaan niet openen en vragen naar opslaan en er verschijnt een pop up om over te gaan naar imap . K versta er niks meer van. Groeten
  4. Bedankt voor je antwoord zal zien als ik dat kan of iemand anders vragen om hulp . Vriendelijk groeten.
  5. k heb door update naar Windows 10 problemen met mijn e mail programma Liv mail ,kan er iemand mij raad geven aub of moet ik overschakelen naar een ander programma en hoe moet je dat doen en wat mijn andere e mail die moeten behouden worden? Groeten Klein pierke
  6. De laatste tijd problemen met live windows e mail programma .Mijn provider is Skynet en sinds enige tijd krijg ik in mijn Windows live mail veel e mail dubbel of kan ik e mail niet verwijderen het programma stopt en herlaad dezelfde e mail terug. Wat is het probleem hier ? Kan iemand mij helpen. Vriendelijke groeten .
  7. Wat stel je dan voor ipv cclaener of is dat helemaal niet nodig ?
  8. Sorry moderator maar ik vind niet meer terug waar je geantwoord hebt Sorry
  9. Sedert die laatste update blijft mijn pc draaien ,t is alsof hij nog iets moet zoeken .Hij komt niet meer tot rust .
  10. Heb deze namiddag bericht gekregen voor bijwerken en dat heeft behoorlijk lang geduurd.Er was nog een probleem voor Windows live mail te configureren .Kweet zelfs niet of dat gelukt is want die groene lijn ging niet meer verder . ?
  11. Mijn pc blijft draaien zonder dat er op gewerkt word ,komt dat door die up date ?Blijft constant ronken en niet in rust gaan ?
  12. Bij mij is dat ook niet gelukt ! Aanpassing door kweezie wabbit. Om het overzichtelijk te houden werd dit topic afgesplitst van
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.