Ga naar inhoud

liselot

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door liselot

  1. Windows Live Mail is niet hetzelfde als Windows Mail. In Windows Live Mail staat geen knop Verzenden/Ontvangen. ook moet je een hotmail-adres gebruiken. Deze knop staat wel in Windows Mail. Windows Mail is een onderdeel van Vista.
  2. Heb je reeds iets geprobeerd via : Office-knop Opties voor Word Controle Of misschien vind je hier iets : http://office.microsoft.com/nl-be/help/HP101194671043.aspx
  3. In Word 2007 : Controleren Taal instellen daar kan je het aanvinken. Succes!
  4. Probeer eens het volgende : rechter muisklik op Prullenbak Eigenschappen vinkje weg bij :Bestanden niet naar Prullenbak verplaatsen enz Toepassen - OK
  5. Lukt het ook niet zo : Animaties Volgende dia vinkje bij muisklik
  6. Bij Vista - Word 2007 gaat het zo Office knop Opties voor Word Geavanceerd Weergeven Aantal onlangs geopende dokumenten daar kan je veranderen Succes.
  7. Ik denk dat het alleen de versie Thuisgebruikers en Studenten is die je op 3 computers kan installeren.
  8. Ik werk ook met Vista en IE7 Bij mij werken de 3 functies. Zijn de functies Verzenden-Pagina per é-mail en Koppeling via é-mail beschikbaar?
  9. Ga eens naar Help in Windows Mail Werken met Windows Mail Een Windows Mail-Account toevoegen of verwijderen Een Windows Mail-Account toevoegen Klik hier om Windows Mail te openen Extra - Accounts Daar heb ik dezelfde gegevens ingevuld die ik gevonden heb in Outlook Express. Zo moet het lukken, ik ben ook maar een Newbie hoor. Succes.
  10. Ik heb Windows XP en Outlook Express op mijn desktop. Ik heb Windows Vista en Windows Mail op mijn laptop. Ik kan mijn mails bekijken zowel op de ene als op de andere.
  11. Je hebt gelijk, dat blauwe pijltje kan niet weg.
  12. Je kan wel bij de gelezen berichten het icoontje veranderen naar ongelezen bericht : rechter muisklik op het bericht linker muisklik op markeren als ongelezen Bij een ongelezen bericht kan het icoontje veranderd worden naar eeen gelezen bericht. Groetjes. Groetjes.
  13. De kabel die vertrekt van je modem moet aangesloten worden op de router, dan een kabel (bijgeleverd bij je router) aansluiten aan je router en je desktop. Zo lukt het toch bij mij. Succes.
  14. Dit heb ik gevonden in een site over computertips : Klik met de rechtermuisknop op Start en klik vervolgens op Verkennen. Ga in de directory Mappen op zoek naar de map, het bestand of het programma waarvoor u een snelkoppeling wilt maken en klik op het gewenste item om het te openen. Klik op het pictogram dat het item vertegenwoordigt. Klik op Bestand en klik vervolgens op Snelkoppeling maken in het menu dat wordt weergegeven. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de snelkoppeling dat is gemaakt. Kies Kopiëren naar in het snelmenu en klik vervolgens op Bureaublad (snelkoppeling maken) in het submenu dat wordt weergegeven. Heb het zelf nog niet uitgeprobeerd. Toch succes.
  15. Kan je geen router plaatsen dicht bij je desktop? Dan kan je de kabel, die nu van de modem aangesloten is op je desktop, op de router aansluiten. Daarna een kabeltje, bijgeleverd bij de router, aansluiten van de router op je desktop. Zo heb ik het moeten oplossen. Succes.
  16. Als je echt bedoelt een volledig scherm, ga dan naar Beeld-Volledig scherm Internet Explorer afsluiten via het kruisje boven rechts Als je de volgende keer Internet Explorer opstart krijg je het volledig scherm. Succes..
  17. Ikzelf werk met Windows Vista, Office 2007 en Windows Mail. Onze kinderen werken met Windows XP en Office 2000. Zij kunnen na het installeren van hogervermelde download alle dokumenten openen die ik stuur per mail. Succes.
  18. In Windows Vista kan je Uitvoeren zo vinden : Start Alle Programma,s Bureau Accessoires Uitvoeren Succes
  19. Kijk eens op deze link, waarschijnlijk lukt het daar. Downloadinformatie: PowerPoint Viewer 2007. Groetjes
  20. Op deze link vind je nodige uitleg Een upgrade uitvoeren naar een andere editie van Windows Vista - Windows Vista Help
  21. Ik heb een PC van 5 jaar die ik wil blijven gebruiken. Nu heb ik een draadloze laptop gekocht. Aan mij (ik ben geen specialist) heeft de verkoper het als volgt uitgelegd: tot nu vertrok vanaf de modem (telenet) een kabel A naar de oude PC zet een router in de omgeving van je oude PC de kabel A verwijderen uit je oude PC en aansluiten op de router bij de router is een kabel B geleverd en deze aansluiten op de router en op de oude PC Heb dit gedaan, de oude PC werkt perfekt en de laptop werkt perfekt draadloos De oude PC werkt op Windows XP en de laptop op Windows Vista Ik heb slechts 1 émailadres, dezelfde mails kan ik ontvangen ofwel op de oude PC (Outlook Express) ofwel op de laptop (Windows Mail)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.