Ga naar inhoud

krisfrans

Lid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door krisfrans

  1. Ik heb intussen dit bericht niet meer gehad sinds het herstarten van mijn computer een dag later. Ik kan eigenlijk dit topic afsluiten. Wat ik toen wel verandert had was in Internetopties (menu Extra) -> tabblad Beveiliging -> "Normaal" aangeduid. Voor de rest niets speciaals.
  2. Ik heb sinds de installatie van een update van mijn Norton 360 beveiligingspakket voor dat ik de volgende boodschap heb in Internet Explorer (bovenaan tussen pagina en balken): Kan een van de invoegtoepassingen voor deze website niet uitvoeren. Controleer de beveiligingsinstellingen in Internetopties op mogelijke conflicten. Ik vermoed dus dat het ligt aan mijn nieuwe pakket, alleen weet ik niet waar ik moet gaan zoeken om het probleem op te lossen. Vroeger kwam hij voor invoegtoepassingen vragen of ik het wou installeren. Nu dus niets meer. Ik heb reeds geprobeert in IE8 bij Beveiliging in Internetopties alle ActiveX elementen in te schakelen en beveiligingsniveau normaal maar dit werkt dus niet. Dan komt hij zeggen dat ik helemaal niet veilig ben en wilt hij dit herstellen. Na het herstelt te hebben kom ik terug in de eerste boodschap terecht. Hopelijk kan iemand mij helpen.
  3. Heb je al eens gekeken in de Online Support van Telenet (Redirect -> Internet -> Praktisch -> Webruimte)? Daar vind je al heel wat antwoorden. Lukt het niet, best even bellen met Telenet want dan is er vermoedelijk iets mis en kunnen zij dit fixen. Als je Freephone hebt bel je best na 16u naar het nr 015/66.66.66 en dan kost het je niets.
  4. Bericht voor de mensen van het forum: Kunnen jullie even assisteren want ik krijg geen afbeelding door die hierin gepost zou moeten staan. Alvast bedankt
  5. Ik bedoelde het programma waarmee je webpagina's zoals Youtube bekijkt. Zelf gebruik ik hiervoor Internet Explorer 8 en dit is het programma (hiermee doel ik dus op Internet Explorer, niet de versie) dat de meeste mensen gebruiken. Wanneer Internet Explorer iets nodig heeft van onderdelen zoals een Flash Player of iets dergelijks dan komt hij dit normaal zeggen tussen de adresbalk en de eigenlijke pagina in een balk of iets dergelijks. Het kan bv ook zijn dat je Java moet installeren hiervoor. Heel veel zaken op websites werken met Java. Dit programma kan je gratis downloaden op www.java.com. Dat kan ook het probleem zijn waarom hij niets weergeeft.
  6. Iemand die inbreekt op je pc zou eigenlijk niet zoveel privacy moeten hebben vind ik. Gewoonlijk als je een IP-adres hebt voor op te zoeken is dit volgens mij niet bij toeval dat je dit hebt maar eerder van een inbraakpoging of iets dergelijks. Wat volgens mij het geval is, dat is dat er een groep van IP-adressen wordt geregistreerd door providers zoals Telenet en dat deze worden toegewezen aan een locatie. Nu heb ik volgens de Geotool terug Willebroek wat mijn vermoeden bevestigd. Bij bedrijven die wereldwijd vestigingen hebben (heb ik even uitgetest zonet) krijg je zelfs geen locatie te zien. Zij zitten in een reeks die niet echt apart geregistreerd zijn en bijgevolg ook geen locatie weergeeft. Deze regel van de locaties geld dus volgens mij enkel voor particulieren.
  7. Kan je ook even vermelden met welk programma je werkt en welke versie hiervan? Dit kan je meestal vinden bij Help -> Over... Zo kunnen we een beter zicht krijgen over hoe we dit probleem moeten aanpakken. Meestal als filmpjes of dergelijke niet kunnen afgespeeld worden met de software op de pc verschijnt er een kadertje of in het geval van Internet Explorer 8 komt er dan een balk bovenaan waarin gevraagd word iets te installeren. Dit moet je dan doen en daarna zou het moeten werken.
  8. Ik denk dat het puur toeval is dat je daar wel op geraakt. Je kan volgens mij tags inderdaad er in steken maar ook website-adressen en dergelijke aangezien men ook adressen kan vrijzetten voor gebruik. Dit moet wel eerst goedgekeurd worden door bazen in het bedrijf. Dit gaat soms vrij hoog als het een grote firma is. Zelf werkte ik een Amerikaanse firma en daar ging het tot in Amerika voor de toelating om een adres vrij te zetten en dit kon dan enige tijd in beslag nemen. Ook heb ik al meegemaakt, maar dit lukt niet bij elke firma vrees ik, dat je naar een website gaat via Google dus met doorklikken. Waar ik nu zit gaat het dus niet.
  9. Wat ik heb gedaan als ik van laptop naar pc ben overgestapt (zelfde werkwijze dus) is het volgende (je kan het ook met een stick doen maar dat is minder makkelijk en duurt wat langer vind ik): - je gaat in je emailprogramma naar "Extra" "Accounts", klik op de emailaccount die je gebruikt. Daar zie je een vinkje staan normaal bij "Account opnemen bij berichtverzending en synchronisatie". Deze vink je uit. - Je stelt deze gegevens die je daar zag in bij de andere pc waar ze moeten opstaan met het vinkje aangevinkt dan. - Daarna verzend je de mails die je wil overzetten in bijlage in een bericht naar de andere pc (best wel niet alles in 1 keer, kwestie van grootte van bestanden). Dan komt dit bericht binnen bij de andere pc en sleep je die bestanden naar de map waar je ze wil hebben in het mailprogramma. Voor de adresboek is een andere manier (volgens mij is dit een simpelere manier dan dat ik gebruikt heb) nl in je mail: Bestand -> Exporteren -> Contactpersonen/Adresboek (of iets dergelijks). Hij maakt dan bestanden aan in een door jouw gekozen map. Deze verzend je zoals bovenstaand en bewaar je op die computer. Daarna importeer je deze contactpersonen. Moest deze methode niet werken is hier de methode van mij: Ga naar Start -> Bureau-accessoiries -> Adresboek (zou daar ergens moeten staan). Klik op "Help", "Info". Als het goed is zou je daar een heel adres moeten zien verschijnen met .wab op het einde. Dat bestand moet je gaan verzenden als bijlage in de mail en bewaren op de computer. Dan in je emailprogramma "Bestand" "Importeren" "Windows Contactpersonen". De rest wijst zijn eigen uit. Hopelijk is dit niet te ingewikkeld want dit was in elk geval niet de bedoeling. Met vriendelijke groeten Kris
  10. @Yannick: Ik heb de Geotool eens bekeken en deze geeft mij inderdaad meer info dan ik dacht. Wat ik wel raar vind is dat hij voor mij city Willebroek geeft en ik in Mechelen zit. Eveneens zit ik vrij kort tegen de hoofdzetel van Telenet waar volgens mij de verbinding tot stand komt. Hoe hij dus aan die gemeente komt is mij een vraagteken en vraag mij dan ook af of je daarop kunt vertrouwen. Wat wel klopt is dus al de rest volgens mij.
  11. Ik heb enkele vermoedens nl de volgende: - men heeft een foutief emailadres ingevoerd voor het antwoordadres bij het sturen van een bericht naar u - de mailbox van de andere kan overvol hebben gezeten of de mail is te groot voor wat er nog bij kan en krijg je ook een foutmelding. Kan je daarom de foutmelding die je kreeg in dit forum plaatsen zodat we kunnen zien waarom het bericht precies is geweigerd? Alvast bedankt Kris
  12. Ik vermoed dat je bedoeld, dat als je op een link klinkt met een verwijzing naar een andere site of bladzijde dat hij een nieuw venster opendoet (zie onderstaande afbeeldingen). Wanneer je zulke zaken in een nieuw tabblad wilt openen klik je op de rechtermuisknop op de bewuste link en kies je voor Openen in een nieuw tabblad. Hopelijk is je vraag hiermee beantwoord. Voorbeeld van vensters Voorbeeld van tabbladen
  13. Kan je even iets duidelijker zijn want Windows Vista is een besturingssysteem en kan geen bestanden aanmaken (buiten misschien een logbestandje dat je in kladblok kan openen). Programma's zoals Microsoft Word, Excel, Powerpoint en dergelijke kunnen dit wel. Het kan zijn dat je een hogere versie van bv Word nodig hebt om een bestand van een lagere versie van Word te kunnen lezen. Meestal kan je op allerlei sites zoals www.download.com dergelijke versies in Viewer vinden dus als je iets specifieker bent welk type van bestand je hebt binnengekregen kunnen we je beter helpen. Het type bestand daar bedoel ik mee wat achter het punt staat is goed bv .doc, .pdf,... Eventueel als je moest weten welke versie je nodig hebt zou dit ons ook een stuk verder helpen.
  14. Voor alle duidelijkheid: Windows Live ID heeft niets te maken met de versie van Windows. Windows Live ID is een programma dat werkt onder Windows zoals MSN Messenger. Windows 98 is een besturingssysteem. Zonder een besturingssysteem kan je geen programma doen werken. Dus als ik het goed begrijp, heb je na de installatie van het programma Windows Live ID het probleem en zou de bug daar moeten zitten. Daar heb ik eigenlijk nooit bij stilgestaan aangezien er toen bij ons inderdaad gebruikers waren die dergelijke programma's gebruikte. Weliswaar misschien niet die versie dat jij hebt maar toch. Ik weet niet of het helpt maar misschien moet je dan eens proberen met dat programma Windows Live ID volledig te verwijderen en zien of je deze berichtgeving nog steeds hebt. Als het dit niet is hoop ik dat er iemand reageert op dit forum die er meer van kent dan ik van dit probleem.
  15. Ik geloof dat ik weet met welke versie van Windows je zit (Windows 98 als ik mij niet vergis). Vroeger hadden we die versie ook van Windows, nu niet meer. We zaten toen met 3 à 4 gebruikers op die pc en kregen ook van die berichtjes. Ze stonden bij de gebruikers vermeld. Geen idee waar hij die aantallen inderdaad haalde. Volgens mij is dit een of andere bug van dat Windows-versie die er gelukkig is uitgehaald in volgende versies. Geen idee waar je het instelt dat je die flauwe kul niet meer wil zien. Het hoort gewoon bij die versie van Windows vrees ik tenzij iemand op dit forum weet waar je die flauwekul eruit kunt halen.
  16. Telkens je op een andere pc gaat werken heb je inderdaad dit probleem. Sommige bedrijven hebben wel het systeem dat de mails en mailadressen op een centrale server staan en dat, wanneer de gebruiker zich meld in Windows, dat profiel te voorschijn wordt gehaald en ook dus die mails en mailadressen. Als ik mij niet vergis verwijst dit bestand dan in de instellingen naar de locatie van het bestand bv 99.99.99.99\gebruiker\gebruiker.wab. Deze zaken lukken volgens mij niet echt thuis omdat dit een bedrijfsnetwerk is en je inlogt onder die gebruiker wat voor thuis nogal ingewikkeld en duur gaat zijn denk ik. Bovendien moet die server opstaan wanneer je aanlogt. Wil je zeker zijn dat je de adressen kan benutten in het buitenland zal je deze dus allemaal moeten overzetten of aanmaken op de webmail zodat je deze kan terugvinden in het buitenland.
  17. Kan je iets duidelijker zijn in je uitleg aub? Dit omdat anders niemand er een deftig antwoord kan op geven. Misschien beantwoord je best deze vragen zodat we een beeld krijgen van het probleem: - Log je allemaal onder 1 gebruiker in op de pc of heeft iedereen een aparte login bv de vader noemt Jef en logt in onder Jef met eigen wachtwoord, zoon noemt Piet en logt in onder Piet met eigen wachtwoord,...? - Heb je 1 internetabonnement samen met de kinderen bij een internetprovider (Belgacom, Telenet, Skynet,...) of hebben de kinderen een apart abonnement aangezien zij nog wel kunnen aanloggen? - Welk zijn de internetproviders (Belgacom, Telenet, Skynet,...) die gebruikt worden? - Indien er maar 1 abonnement is met gebruikersnamen, heb je al even nagekeken of de gegevens in beide Windows-gebruikers overeenstemmen (indien je geen kabel gebruikt kun je dit nakijken bij verbindingen als ik mij niet vergis)?
  18. Heb je al eens geprobeerd om ditzelfde te doen in een ander mailprogramma zoals bv Microsoft Mail of Outlook Express? Dit omdat je dan kan testen of het echt aan IncediMail ligt of niet. Heb je trouwens op beide pc's IncrediMail of enkel op die ene? Als je het probleem ook hebt in die andere emailprogramma's dan ligt het in elk geval niet aan het emailprogramma, anders vrees ik dat je dat programma volledig moet van de pc halen (en volledig uit het register) en daarna opnieuw installeert moest je dit programma opnieuw willen gebruiken.
  19. Wat betreft het versturen van die bijlage, daar kan ik niet direct een antwoord op verzinnen waarom dit niet werkt. Voor wat betreft de link in een pagina is het vrij logisch dat hij Hotmail niet opent. Dit omdat hij naar het emailprogramma gaat dat staat ingesteld in uw internetopties: zie Extra -> Internetopties -> Programma's (afhankelijk van de versie van IE moet je al dan niet nog doorklikken). Daar staat meestal een programma zoals Microsoft Outlook of Outlook Express ingesteld. Wil je toch een mail versturen van Hotmail zal je moeten inloggen bij Hotmail en het mailadres overnemen van de site of als deze niet zichtbaar is deze even kopiëren van het mailtje dat geopent is door de link die je aanklikte. Een makkelijkere manier bestaat er volgens mij niet. Zie je ook dit geopende berichtje niet is er echt wel iets mis met de computer.
  20. Zelf heb ik eens via Google vanop mijn pc naar de UPC webmail gegaan aangezien ik niet eens weet hoe je ernaartoe gaat (zelf ben ik geen UPC-klant) en kwam op volgende website: https://www.chello.com/Home/Webmail/nl_NL_upclive/. Hier kan ik gewoon emailadres en wachtwoord invullen dus dit zou moeten werken. Wat wel kan zijn is dat men op uw werk of andere locatie een blokade heeft staan op verschillende websites. Je kan dit testen door bv een Gmail, Hotmail of wat dan ook aan te maken en te kijken of je op het werk deze kan openen. Gmail is te bereiken op www.gmail.com en Hotmail op www.hotmail.com . Deze zijn allebei webmail en Gmail kan je zelfs instellen zodat je deze gewoon kan downloaden in Outlook. Deze 2 zijn vrij gekende websites en dan valt het dubbel zo hard op dat men deze categorieën blokkeert.
  21. Ik heb ook de overstap gemaakt maar ik weet dat bij oudere pc's het inderdaad kan zijn dat het geheugen van de pc dit niet echt aankan. Elke update is meestal dan een update teveel. Dit kan zelfs zijn dat, bij een upgrade/update van Windows dit probleem zich voordoet. Best bij zulke updates zien hoeveel geheugen er nodig is en nakijken met uw pc of dit effectief geen probleem kan vormen. Zelf heb ik een laptop gehad waar Windows XP SP 1 opstond. Wanneer ik de updates wou uitvoeren voor SP 2 kreeg ik problemen met trage opstarten als gevolg. Bijgevolg heb ik SP 2 moeten laten vallen.
  22. Aangezien je vrij weinig informatie geeft over je computer moet ik enkel gissen. Vandaar deze reactie: Dit zou kunnen te maken hebben met uw computer zelf. Heb je al eens gekeken hoe vol je geheugen is van je computer? Dit kan je doen door Ctrl + ALT + Delete te drukken en Taakbeheer te starten en dan gaan naar het tabblad Prestaties. Ook het effectief vollopen van je harde schijf met bestanden kan een probleem vormen. Zijn er de laatste tijd veel bestanden bijgekomen bv van uzelf of van andere gebruikers van uw pc? Wanneer het internet wel kan volgen maar uw pc niet kan je het meestal ook horen aan het geratel van de pc. Wanneer je veel geratel hoort maar weinig ziet veranderen op het scherm dan heeft dit te maken met bovenstaande zaken en zal je even moeten kuisen of uw geheugen opdrijven door, als dit gaat, geheugen bij te (laten) plaatsen.
  23. Dit probleem heeft zich blijkbaar op de één of andere manier vanzelf opgelost. Geen idee hoe het kwam en nog minder hoe het wegging.
  24. Zelf heb ik ook al een goedkope pc gekocht (bij Carrefour) en had toen ook het probleem van het geluid. De driver was inderdaad niet echt het probleem. Ik moest dit inderdaad in het lichtroze cirkeltje steken en het andere uiteinde in het scherm. Is het dit niet, best even contact opnemen met de leverancier. In dit geval Aldi als de pc voorgeïnstalleerd was. Met voorgeïnstalleerd bedoel ik dat er geen Windows-CD Rom aanwezig was maar wel een etiket op de pc met de codes van Windows om de installatie uit te voeren. Zij moeten dit probleem oplossen aangezien de pc in garantie is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.