Ga naar inhoud

diagnostic policy fout 5


bakero
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Nadat mijn computer probleemloos werkte is nu opeens geen netwerkverbinding meer aanwezig. Tevens zijn de geinstalleerde printers niet meer aanwezig en zomaar verdwenen.

Volgens de help-functie moet in de Services de Diagnostic Policy worden gestart, voor de printer de Spooler Functie. Er wordt bij Diagnostic Policy: "Fout 5: toegang geweigerd" aangegeven.

Ik lees verschillende dingen op verschillende forums, maar de juiste oplossing is me niet duidelijk. De microsoft site geeft alleen een engelstalige oplossing waarbij alle sleutels in het register moeten worden veranderd, helaas lukt dit me niet omdat mijn windows-engels niet zo goed is.

Weet iemand een oplossing?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb geprobeerd om een herstelpunt uit te voeren, maar dat werkte niet. In het kort komt het er op neer dat mijn netwerk/internet, printers, virusscanner en systeemherstel niet werken. Voordat de computer eerder genoemde gebreken kreeg heeft windows geprobeerd om service pack 2 te installeren, dit is echter niet gelukt. Nadat de computer opnieuw opstartte (de volgende dag) ontdekte ik de problemen. Mijn vraag is wat kan ik hier mogelijk aan doen?

Alvast bedankt

Bakero

Link naar reactie
Delen op andere sitesHallo Bakero ,

Heb je al geprobeerd om de SP2 standalone te downloaden en te installeren ?

Downloadinformatie: KB948465: Zelfstandige module van Windows Server 2008 Service Pack 2 en Windows Vista Service Pack 2 - ALL Language

Als dit niet werkt zal er volgens mijn bescheiden mening niks anders opzitten dan Vista opnieuw te installeren ,en daarna direct de SP2 ook te installeren.

Installatiefouten tijdens een SP update zijn moeilijk , fouten NA een update zijn dan wel iets makkelijker.

Succes, Kuoi

Link naar reactie
Delen op andere sites

De computer geeft het bericht dat de installatie is mislukt en dat deze geprobeerd wordt om ongedaan te worden gemaakt, hij geeft geen foutcode. Dit duurt vervolgens heel erg lang. Ik heb de computer tussentijds niet uitgeschakeld, pas nadat de nadat alles klaar was.

Zijn er verder nog dingen die ik kan doen, welke niet illegaal zijn?

Bedankt voor jullie medewerking!

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...