Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Heb je het geheugenkaart correct ingestoken? Ik bedoel met de contactpunten naar boven gericht. Ben je ook zeker dat je het kaarttype in de juiste gleuf van de card reader hebt gestoken? Was er een cd-rom bij? Zoja installeer het stuurprogramma en koppel dan pas de card reader aan. Druk de windows toets samen in met r typ nu devmgmt.msc druk op enter,druk op doorgaan. Open het plusteken voor stuurprogramma's voor geheugentechnologie. Zie je daar vraagtekens of uitroeptekens?

Link naar reactie
Delen op andere sites

kaartje kan je niet verkeerd insteken is met geleider, heb nergens vraagtekens, tis raar, wanneer ik de cardreader in de usb steek herkent hij die als verwisselbare schijf maar de kaartjes leest hij niet. Begin al te denken dat die cardreader defect moet zijn, is nochtans niet zo oud.

Is ook geen dvd/cd bij, ook geen driver te vinden op hun website.

Als je op de verwisselbare schijf gaat staan dan geeft hij de melding: "plaats een schijf of ander geschikt medium in wisselbare schijf".

heb al geprobeerd met verschillende sd en sdhc kaartjes maar nada.

aangepast door tijgerke
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.