Ga naar inhoud

Security Suite virus


 Delen

Aanbevolen berichten


  • Reacties 23
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Iedereen krijgt dezelfde virussen, security suite en malware doctor, *** dingen! Heb er ook mee zitten sukkelen, en sukkel er nog altijd mee --'. Heb het oa weggekregn met ccleaner(ervoor zorgen dat security suite niet meer opstart, waardoor je het kan verwijderen), avg virus scanner en combofix (voor de rootkit agents)

Grtzzz

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download HijackThis

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Dubbelklik op HijackThis.msi

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

HijackThis zal openen na het installeren.

Klik op "Do a systemscan and save a logfile".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “uitvoeren als administrator". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Oke,

maar daarbij komt meteen het probleem kijken dat ik op de geïnfecteerde computer internet explorer niet meer kan openen (Blocked request: location contains malicious content. Threat: Mal/FakeAvHm-A) en er staat geen firefox op. Mijn echte anti-virus scanner (sophos) staat het niet toe maar tegelijkertijd kan ik sophos niet openen of wat dan ook want dat staat windows security (die me dan naar Security Suite leidt) weer niet toe.

Is het mogelijk om hijackthis op een andere computer te downloaden en vervolgens met usb-stick naar de geïnfecteerde computer over te brengen?

aangepast door Sjmur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geprobeerd maar ik kan hem niet laten runnen. Ik krijg meteen een pop-up dat HiJack geïnfecteerd is en mijn virus zorgt ervoor dat het meteen afsluit nog voordat hij kan runnen om vervolgens zichzelf weer te openen. Dit doet het virus overigens met heel veel andere dingen zoals configuratiescherm-software.. in principe alles zodat ik het niet kan verwijderen... althans daar lijkt het op.

[edit]

ik lees in een andere discussie mbt dit virus dat je evt moet opstarten in 'veilige modus zonder netwerkondersteuning'

Ik kan die optie niet kiezen in dat menu. Ik heb wel evt:

- veilige modus

- veilige modus met netwerkmogelijkheden

- veilige modus met opdrachtprompt

aangepast door Sjmur
Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...