Ga naar inhoud

Geen “betrouwbaarheidsgeschiedenis na systeemherstel?”


WaWa
 Delen

Aanbevolen berichten

:dong:

Beste Forumvrienden,

Ik heb systeemherstel moeten uitvoeren na een te grondige schijfopschoning met meerdere programma’s... Tè is nooit goed, merk ik nu. Alles schijnt terug te werken behalve: De betrouwbaarheidsgeschiedenis curve wordt niet ingevuld weergegeven. Ik krijg de melding dat ik Windows pas zou opgestart hebben en dat dit een paar uren kan duren. Na 20 uren heb ik nog altijd niets. Is dit normaal?

Iemand een antwoord, please? Ik vrees dat er wel eens een belangrijk bestand zou kunnen weg zijn na dit te enthousiaste schijfopschoning.

Groeten,

WaWa

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 98
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen



Het updaten van de betrouwbaarheidsgeschiedenis hangt af van wat je doet met de PC. Installeer je veel programma's, dan is het niet normaal dat er na 2 dagen nog steeds geen grafiekje te zien is bij betrouwbaarheidsgeschiedenis.

Maar...

Heb je de afgelopen 2 dagen bijna niets geinstalleerd (geen programma's of spelletjes), dan is het volkomen normaal dat er geen grafiekje te zien is.

Je moet eigenlijk niet afgaan op die betrouwbaarheidsgeschiedenis. Het is gewoon een gadged van Microsoft. Als je PC nu goed loopt, dan zou ik er niet wakker van liggen dat er nog geen betrouwbaarheidsgeschiedenis gemaakt is.

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

wouterskurtt,

Bedankt voor je snelle reaktie. Wat mij verontrust is dat het altijd heeft gewerkt en dat het na wat schijfopruiming en systeemherstel, ineens alleen de kader toont en geen grafiek noch enige commentaar. 't Is juist dat het maar een gadget is, maar als er iets mis is, dan vrees ik dat er allicht ook andere 'probleempjes' uitkomen. Het zou toch tenmindste moeten aanduiden, zoals altijd: laatste update, gevolgd door een datum en uur. Nu staat er niets bij.

Komt het echt vanzelf goed?

WW

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga eens naar start menu

tik in sfc /scannow

Als er op het einde geen meldingen komen, zijn de systeembestanden in orde.

Je kan deze 2 dingen eens even lezen:

http://www.pc-helpforum.be/f251/windows-7-vertelt-hoe-goed-jouw-27184/

http://www.pc-helpforum.be/f251/windows-7-vertelt-hoe-stabiel-je-27136/

http://www.pc-helpforum.be/f251/herstelpunt-terugzetten-werkt-niet-windows-7-a-27156/

http://www.pc-helpforum.be/f251/een-volledige-kopie-van-je-computer-27203/

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

WK,

Als ik sfc /scannow doe, komt er een flitsje op het scherm, een zwart 'bios' of 'dos' kadertje dat direct weer verdwijnt. Het scant niets en is nauwelijks te zien. Is dat niet eigenaardig? Hetzelfde als ik in 'uitvoeren' probeer. Ik heb al je links gelezen. Suggereer je dat ik een systeemkopie van op mijn back-up disk terugzet? Systeemherstel heb ik gedaan en het probleem is daarna begonnen. Sorry dat ik je blijf 'ambeteren'.

MVG,

WW

aangepast door WaWa
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...