Ga naar inhoud

Hoe maak ik dit??


denny2010

Aanbevolen berichten

Daar is geen beginnen aan in Word 2003/2007. In Word moet je dat lijntje per lijntje (en tekstvak per tekstvak) tekenen.

Voor vloer-plannen of architectuur-tekenen gebruik je veel beter Smartdraw. Dit programma heeft een honderdtal voorbeelden klaar die je gewoon nog wat moet aanpassen, maar je kan er perfect ook nieuwe eenvoudige vloerplannen mee tekenen. Je hebt keuze uit honderdtal voorgebakken voorbeelden die je kan invoegen en aanpassen. (zoals hoogte aanduidingen, ...). Zelf een ontwerpje tekenen in Smartdraw gaat ook en is erg gemakkelijk. Je hoeft helemaal geen professional te zijn.

Floor Plans Software - Download SmartDraw FREE to easily draw great-looking floor plans for the home or office.

Je kan dan de getekende plannen kopieren in Smartdraw en plakken in een Word-document of in een Word-tabel . Dat werkt perfect.

Smartdraw en Word werkt dus perfect samen! Smartdraw heeft zelfs het "ribbon" ingevoegd en heeft dit in feite afgekeken van Office 2007/2010.

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.