Ga naar inhoud

PC wilt niet meer opstarten


Davidof
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste

Sinds een paar weken start mijn PC niet meer op ik krijg de melding "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key"

Het rare is dat hij soms WEL opstart, en dat de harde schijf gewoon werkt als ik in windows zit. Als ik bij het opstarten naar de bios ga zie ik wel dat hij geen harde schijf herkent. Ik heb al geprobeerd andere kabels aan te sluiten enz maar niks helpt. Ook als ik boot vanaf de windows installatie-cd en ik wil windows herinstalleren zegt hij dat er geen enkele partitie / harde schijf gedetecteerd is.

Ik zou enorm blij zijn moest er iemand weten wat er aan de hand is :hmpf:

Alvast Bedankt

Groeten

David!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 31
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik heb in het BIOS een paar veranderingen geprobeerd sinds het probleem, maar uiteindelijk toch terug op default gezet. Nu is het opstarten (na 7x proberen) gelukt en alles werkt perfect, geen problemen met harde schijf dus. Maar als ik de PC afsluit en terug wil opstarten zal ik dus met hetzelfde probleem zitten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.