Ga naar inhoud

na herinstalleren geraak ik met mij xp niet meer op internet


didi

Aanbevolen berichten

na herinstalleren geraak ik met mij xp niet meer op internet . Zoals ik al op een vorige vraag een probleem had met zware trojans op mijn win xp geraakte ik uiteindelijk niet meer op het net ,alleen de outlook lukte nog .

Heb ik dan maar geformateerd en opnieuw geinstalleerd met win xp en nu geraak ik niet meer op het net .Ik ben nu als leek einde raad ,Wie kan mij verder helpen . Wij werken met een hub ,hebben de telenet expres waar normaal 4 pc op zouden moeten werken .Gelukkig heb ik buiten mijn zoon nog een 2de oud pc tje waar mee ik jullie kan om hulp vragen .

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 38
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Download en installeer Speccy.

Start het programma en er zal nu een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan " File - Publish Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Yes ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

Zo komen we meer te weten over je hardware en kunnen we je gerichter helpen.

Kijk eens in apparaatbeheer of er ergens uitroeptekens vermeld worden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste medewerkersBedankt al eerst en vooral .Gisteravond naar de pc club geweest en mijn probleem daar uitgelegd en idd vonden wij op apparaat beheer verschillende ???? achter geluidskaart en netwerkkaart ingebouwd in moederbord .Daar hebben ze via een ander pc na het vinden van num moederbord asus k8vs1 is een amd 3000+ juiste driver gevonden op het net ,dan met een stick overgezet op mijn pc .Kon daar niet testen omdat ik mijn kabeltje niet bij had .Eens thuis gekomen lukte het mij direkt voor internet .Alleen mijn geluidskaart krijg ik nog niet aan de praat .Heb daar geen software voor en dat is nog mijn probleem .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste allemaal

Heb ik gisteravond samen met mij zoon gevonden en binnen gehaald ,in de club hadden ze dat ook gedaan

en zie dat er al stond .Herrinder het mij dat het ook niet lukte maar we zijn dan naar huis gegaan .Ook al hebben we het lijkt het toch nog een probleem .Vanavond gaan we verder proberen .WDM3663 , voor de netwerkkaart hebben ze met succes Marvel 630 .

Die video kaart is ook nog niet maximaal ,zelfs in club er uitgehaald om te zien wat er op staat .We zien wel ,draai ondertussen al en al tevreden ,nog wel niet optimaal .Anders doen wij iets verkeerd bij de instal .TOT..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voer dan even uit wat in bericht 6 word gevraagd en voer Speccy eens uit.

Dan weten we precies wat voor grafische kaart er in je pc zit en kunnen we gerichter zoeken naar de geschikte driver.

Het zelfde geld misschien voor je geluid, mocht je geen gebruik maken van de onboard geluidskaart dan helpen je de drivers van de ASUS site ook niet verder.

Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.