Ga naar inhoud

Spotify Premium op Sonos in Belgie


Shamankirua
 Delen

Aanbevolen berichten

Hey,

Ik heb onlangs een Sonos systeem gekocht, om zo mijn Spotify muziek in het huis te kunnen beluisteren. Maar blijkbaar staat Spotify niet in de lijst van beschikbare music services (Alleen Audible, Deezer, Last.fm en Wolfgangs Vault staan erin).

In Belgie zou deze service nog niet geactiveerd zijn. :hmpf: Weet iemand hoe men dit probleem omzeilt / oplost?

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Mja, nochthans heb ik gelezen hoe sommige Belgen en Amerikanen er toch in geslaagd zijn dit te laten werken. Het kan dus echt; de vraag is alleen hoe precies ^^.

Het heeft iets te maken met de Sonos en Spotify accounts beide in hetzelfde land te registreren (dan wel in een land waar deze diensten werken, zoals bv Nederland of Zweden).

Ik heb mijn Spotify account in Zweden gekocht, en dus heb ik mijn Sonos account ook als een Zweeds account ingesteld. Volgens de forums die ik las zou ik de Sonos terminals dan moeten resetten, en dan zou ik Spotify moeten kunnen terugvinden in de "Music Services" - maar dit gebeurt echter niet.

Iemand een tip??? :hmmmm:

Link naar reactie
Delen op andere sites


In januari 2011 tijdens een vakantieweek in België (wij komen uit Nederland) onze Sonos S5 en een zonebridge meegenomen en gekoppeld aan een daar beschikbare router. Toegang tot internetradio was zoals verwacht direct werkend maar ook toegang tot Spotify werkte direct.

Hiervoor geen bijzondere instellingen hoeven doen. Niets met een computer gedaan alleen de zonebridge in de router gestoken. S5 in het stopcontact en spelen maar.

Ergens las ik nog dat de taalinstellingen van Sonos gelijk moeten zijn aan die van Spotify. Bij ons is dit allebei Nederlands dus dit vormde al geen obstakel.

Wij hebben een Nederlands Spotify account.

Succes Edward

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...