Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Probeer dan eens om het opstarten wat sneller te maken door als je op de windows knop duwt onderaan het scherm msconfig in te type. Ga dan naar het tabblad opstarten en kijk alles waar een vinkje bij staat na of je het echt nodig hebt als opstartobject. Zo niet, vink je het weg. Dit kan soms tot 10 seconden goed maken. Dan kijk je ook nog eens op het tabblad services en daar vink je ook al het overbodige weg. Eenmaal je dit gedaan hebt duw je op ok. Nu zal hij je vragen om je pc opnieuw op te starten. Dit doe je dan ook en laat dan even weten of het gebeterd is of niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download Ccleaner CCleaner - Optimization and Cleaning - Free Download en installeer deze. Laat deze op je pc opschonen.

Dan ga je zoals hierboven beschreven naar: Start ->zoek je msconfig -> tapblad opstarten

Plaats daar eens een screenshotje hier.

Ga ook eens naar start -> configuratiescherm -> een programma verwijderen en verwijder daar eens ALLE toolbars (tenzij je er van gebruitk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

We zullen eerst eens nagaan of malware of virussen de oorzaak zijn van je probleem.

1. Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.


2. Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis.

Dit (KLIK) filmpje kan je helpen om een hijackthis logje te plaatsen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.