Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Goedendag,

Kan Mediastreaming NIET meer inschakelen.

Bovendien staat er in Services(lokaal)-Eigenschappen van Windows Media Player Network Sharing Services : status van de service - status van de service : gestopt !

Is er iemand die zou willen helpen om dit probleem op te lassen ?

Op voorhand bedankt.

Velibor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Klik op de pijl onder de tab Mediabibliotheek en klik vervolgens op Media delen.
  • Schakel in het dialoogvenster Media delen het selectievakje Mijn mediabestanden delen in.
    Als u het selectievakje Mijn mediabestanden delen niet kunt inschakelen, bent u mogelijk niet met een particulier netwerk verbonden. Voor beveiligingsdoeleinden is de functie voor het delen van media automatisch uitgeschakeld wanneer u met een openbaar netwerk bent verbonden. Als u bent verbonden met een domeinnetwerk, kan de netwerkbeheerder u bovendien beletten het delen van media in te schakelen.
    Als u vermoedt dat uw particuliere netwerk door Windows incorrect wordt geïdentificeerd als een openbaar netwerk, kunt u de netwerkinstellingen handmatig wijzigen. Zie Instellingen voor het delen van media wijzigen voor meer informatie over het wijzigen van de netwerkinstellingen of over het uitschakelen van de functie voor het delen van media voor alle gebruikers van de computer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.