Ga naar inhoud

Windows Movie Maker


Levenius
 Delen

Aanbevolen berichten

Dag allemaal,

Ik heb een video (flv.-bestand, van het internet geplukt) op mijn computer staan en ik wil dit graag bewerken met Windows Movie Maker. Ik heb dat in het verleden nog al 'ns gedaan. Wanneer ik dit nu echter wil doen geeft Windows Movie Maker deze foutmelding:

"Het bestand C:\Users\...\Downloads\Filmpje.flv kan niet worden geïmporteerd omdat de codec die is vereist voor het afspelen van het bestand niet op de computer is geïnstalleerd. Als u al hebt geprobeerd om de codec te downloaden en te installeren, sluit u Windows Movie Maker, start u het programma opnieuw en probeert u vervolgens het bestand opnieuw te importeren."

Ik weet niet waar dit aan ligt. Ik heb de bestandsexistentie al eens veranderd in .avi, maar dat maakte geen verschil. Kan iemand helpen?

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Windows movie maker ondersteunt dacht ik geen flv- bestanden.

Zie ook hier.( klik erop)

Je kan je filmpje converteren met een programma zoals format factory ( klik erop) naar een bestandsindeling die Windows movie maker wel ondersteunt.

Opgelet: zorg dat je tijdens de installatie van Format factory de vinkjes verwijdert voor de installatie van de Ask Toolbar en Softonic Toolbar

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.