Ga naar inhoud

Inktpatroon uitgelopen in printer


Skaya
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb een probleempje met mijn printer en weet hier zelf niet zo veel van af.

Ik heb een Canon MP450 printer en enige tijd geleden is mijn kleureninktpatroon uitgelopen in mijn printer (vermoedellijk door te verhuizen?), nadien kon ik nog steeds afdrukken, maar mijn kleurenpatroon had nog maar 1 gekabbeld kleurtje. Dat het patroon stuk is weet ik nu wel, maar ik vroeg me af dat dit ook nadelige gevolgen heeft voor mijn printer? Ik wil nieuwe patronen kopen, maar omdat deze erg prijzig zijn ( meer dan 60 euro voor beide patronen), wil ik graag eerst zekerheid dat ik mijn printer nog kan gebruiken.

Ik moet er wel even bij vermelden dat ik, omdat ik toen vrij veel moest afdrukken, voor een keer geen originele canon patronen heb gebruikt. Ik weet dat dit alles behalve een ideale keuze is, maar ondertussen wist ik vrij veel mensen die hier wel een goede ervaring mee hadden, ik koop ze dus nooit meer. Aangezien ik ze bijna niet gebruikt heb, komt het een heel pak duurder uit nu.

In ieder geval al bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar vreesde ik al voor.

Maar echt stuk kan hij er niet van gaan dan?

Aan wat herken ik zo'n verstopt spuitgat, want aanvankelijk drukte hij nog enkele kleuren een beetje af, totdat het uiteindelijk helemaal roze werd.

Ik heb met wat keukenpapier mijn printer wel zo goed mogelijk leeggedopt, maar het is er iets of wat te krap om alles schoon te krijgen.

Toen ik het patroon over een doekje haalde gaf hij nog wel de 3 basiskleuren naast elkaar mooi weer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Indien je alles grondig hebt gereinigd, zowel het inktpatroon als de binnenkant van de printer kan je bij wijze van test een pagina in kleur afdrukken.

Wattenstaafjes kunnen een handig hulpmiddel zijn voor 'het fijne werk'.

Dat is het hem nu net, ik heb geen patroon meer en dan zou het testje me al gauw meer dan 60 euro kosten...

Het oude patroon is ondertussen al uitgedroogd, maar als de 3 kleuren nog individueel te zien waren op een doekje, kan het patroon dan stuk zijn of enkel de printer?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag Skaya,

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen… :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.