Ga naar inhoud

Externe harde schijf


marioh
 Delen

Aanbevolen berichten

Goedemorgen/middag/avond of wanneer dit ook gelezen wordt! :-)

Ik heb voor kerstmis een externe harde schijf gekregen van 1TB. Echter is het niet zomaar een schijf, ik kan hem dmv tulpstekkers aansluiten op een TV. Ook via HDMI kan ik hem aansluiten op een HDMI-tv. Erg handig dus! Mooi een paar AviFilms erop gezet, en kijken maar. Werkte perfect.

Totdat.....

Nouja. Eigenlijk doet hij het gewoon niet meer. In het begin deed hij helemaal niks. Ging niet aan ofzo (zit 1 knop op <aan/uit>). Nu heb ik een andere kabel voor de voeding gekocht en toen ging hij weer aan. In eerste instantie helemaal happy, filmpje uitgezocht om erop te zetten. Steek ik de USB-kabel in de Pc, en dan zie ik hem niet bij apparaten (Hij maakt geen verbinding).. Zowel op mijn MacBook als Windows7 niet. Ook met andere kabels niet. Toen ik hem aansloot op de TV, krijg ik ook geen hoofdmenu. Net alsof de software van het apparaat zelf niet meer in orde is lijkt het wel.. Het enige dat ik op de TV te zien krijg is vergelijkbaar met de Slaapstand van een DVDspeler van PHILIPS..

Merk en type: TOSHIBA STOR.E TV 1TB

Wie heeft hier ervaring mee of wie heeft enig idee wat eraan te doen valt?

Alle hulp is welkom, alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je begroeting :

Goedemorgen/middag/avond of wanneer dit ook gelezen wordt! :-)

komt niet echt overeen met je 2e post : na 58 minuten...xD

Aangezien het over een nieuwe TOSHIBA STOR.E TV 1TB gaat lijkt het me aangewezen dat je contact opneemt met de verkoper en gebruik maakt van de wettelijk voorziene garantie.

Link naar reactie
Delen op andere sites  • 2 weken later...
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...