Ga naar inhoud

process lasso


Patjera

Aanbevolen berichten

ik heb dit progje van de giveawayofthedaysite ooit gedownload (process lasso) Op zich draait dit progje goed. Heb het al geruime tijd. het is de bedoeling voorang te geven aan voorgrondprocessen enz. Ken er niet veel van en laat dus vooral de standaardinstellingen van het programma staan. Soms laat ik dit progje niet draaien, soms wel. Bedoeling van dit ding is je computer soepeler te laten lopen, doch ik merk niet echt verschil of ik het nu op of af heb staan.

Mijn vraag is dus...heeft iemand ervaring hiermee ? Is het zinvol om dit te hebben lopen of is het onzinnige computerballast ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

My 2 cents,

Process Lasso heeft wel degelijk een goede functionaliteit, en kan "soms" nut hebben.

Enkel, bijna niemand is bekwaam om de juiste instellingen te maken. En dat zijn geen tientallen, maar honderden keuzes per proces dat draait.

Ik ben, na weken dit programma te hebben bestudeerd, tot de conclusie gekomen dat, , enkel een gespecialiseerd programmeur hier nut uit kan halen.

Mijn gedacht: Verwijderen van je PC xD

Beerke10

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.