Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Ik verklein de C-partitie met 150 Gb m.b.v. Windows7/schijfbeheer etc. Ik krijg dan een nieuwe partitie waar ik met rechts klikken niks kan beginnen. Er staat steeds : niet toegekend. Wel kan ik een nieuw volume maken, maar dan opent zich een heel moeilijk onderwerp met dynamische volumes, daar blijf ik liever af. Wat kan ik doen?

(dank voor je reactie)

Wim Zadel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn reactie verdween opeens (ben nog niet zo ervaren met dit programma) maar een screenshot heeft geen zin. Hoe krijg ik een partitie die niet toegkend is, eraf. \Rechtsklikken geeft geen enkele optie. Wél kan ik de C-partitie vergroten om er wat bytes van die niet toegekende partitie af te snoepen, maar toch. . . ik zil een partitie die toegekend wordt. . . .

Wie helpt mij?

Wim

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn reactie verdween opeens (ben nog niet zo ervaren met dit programma) maar een screenshot heeft geen zin

Volgens mij heeft een screenshot wel zin, dan kunnen de helpers exact zeggen we je moet doen om de partitie te verwijderen/aanpassen. ;-)

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook de aangeboden programma's geven geen oplossing op de vraag wat ik met de niet-toegekende partitie moet beginnen. Ik wilde een echter partitie. Nu krijg ik deze niet-toegekende partie niet meer weg, (heb drie programma's gebruikt) Ik stuur het screenshot van het schijfbeheer.

vr. gr.

Wim [ATTACH=CONFIG]16248[/ATTACH]

post-30914-1417704747,5834_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Wim Zadel,

Met welke programma's ging je al aan de slag? Waar loop je precies tegen een probleem op?

Wanneer je rechts klikt op de niet toegewezen partitie, krijg je dan de optie stationsletter en paden wijzigen?

Met Partition Magic, met Easeus en nog eentje (weet de naam ff niet) Rechts klikken op de niet-toegewezen partitie geeft geen uitrolmenu, dat schijnt alleen bij logische partities het geval te zijn (als ik het goed heb?)

Dank voor je reactie. Hoop er nog eentje te krijgen.

Wim

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.