Ga naar inhoud

toegang tot netwerk


Wilenski

Aanbevolen berichten

:adore:Ik heb notebook Packard Bell,z'n 4 jaar oud ,oorspronkelijk OEM optie.Door een ongeluk is HDD geformatterd en alles weg ,incl.Backup van OS.Ik heb dus Vista gekocht en geinstaleerd maar heb geen toegang tot netwerk. Op "apparatenbeheer" bij netwerkverbindingen stan gele driehokjes dus drivers van netwerkaart gedownlod en vanaf stick geprobeerd op mijn PC te zetten maar krijg message"system kan niets vinden".Wat is er aan de hand?Als ik "7"installerd dan is zoveel Ethernet en Wi-fi aanwezig maar onder staat een gele driehoekje met aanduiding "onbekend" apparat.Wat zou dit zijn?Trouwens met "7" heb ik geen toegang tot Net ,tenzij ik 3 of 4 keer laptop opstart.B.V.d voor een tip.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

na windows geoupdeedt te hebben heb ik in "apparaten beheer" onder positie "netwerk"vremde zaken tegengekomen. namelijk naast netwerk kaart en Wi-fi zie ik geheimzinnige "6to4" en "WAN-minipoort"met een gele driehoek.Probe om zaak te installeren met drivers van Microsoft is mislukt , error 31.Tevens heb ik problemen met verbinding met Internet. Na het opstaren van laptop zie ik allen 'lokaal netwerk"maar geen internet. Die komt wel nadat ik modem uit en na 10 sek .:dong: aan doet.Wie weet wat er aan de hand is?:hmpf:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geef het volledige model en modelnummer door van je PB laptop.

Voer ook onderstaande uit:

Download en installeer Speccy.

Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

Wil je in woord en beeld zien hoe je een logje van Speccy maakt en plaatst kun je dat Hier lezen.

Ook Dit (KLIK) filmpje laat zien hoe je een Speccy-logje kan plakken in je antwoord.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.