Ga naar inhoud

tracks ITunes omzetten naar mp3 bestanden


pescatore3121

Aanbevolen berichten

 1. Open de iTunes-voorkeuren.
  Windows: kies Bewerken > Voorkeuren.
  Mac: kies iTunes > Voorkeuren.
 2. Klik op de knop Algemeen, klik vervolgens op de knop Importinstellingen in de tweede sectie van het venster.
 3. Kies in het venstermenu Importeer met (Mac) of Importeren met (Windows) de coderingsstructuur waarnaar u uw muziek wilt converteren en klik vervolgens op OK om de instellingen te bewaren.
 4. Selecteer een of meer nummers in uw muziekbibliotheek en kies vervolgens in het menu Geavanceerd een van de volgende (het menuonderdeel verandert om te tonen wat in uw importvoorkeuren is geselecteerd):
  • Maak versie voor MP3 aan (Mac) of MP3-versie aanmaken (Windows)

  • Maak versie voor AAC aan (Mac) of AAC-versie aanmaken (Windows)

  • Maak versie voor AIFF aan (Mac) of AIFF-versie aanmaken (Windows)

  • Maak versie voor WAV aan (Mac) of WAV-versie aanmaken (Windows)

  • Maak versie voor Apple Lossless aan (Mac) of Apple Lossless-versie aanmaken (Windows)

Als u bepaalde nummers nog niet in iTunes hebt geïmporteerd, kunt u deze tegelijk importeren en converteren. Hierdoor wordt een geconverteerde kopie van het bestand in uw iTunes-bibliotheek gemaakt op basis van uw iTunes-voorkeuren. Als u alle nummers in een map of op een schijf wilt converteren, houdt u de Option-toets (Mac) of Shift-toets (Windows) ingedrukt en kiest u Geavanceerd > Converteer naar (Mac) of Converteren naar (Windows) ingestelde importvoorkeur. De ingestelde importvoorkeur komt overeen met uw keuze in stap 3. In iTunes wordt u gevraagd naar de locatie van de map of schijf die u wilt importeren en converteren. Alle nummers in de map of op de schijf worden geconverteerd. Opmerking: bepaalde gekochte nummers zijn gecodeerd met een beveiligde AAC-structuur waardoor deze niet kunnen worden geconverteerd. iTunes Plus-aankopen zijn niet beveiligd en kunnen worden geconverteerd.

Het nummer in de originele structuur en het geconverteerde nummer worden in uw muziekbibliotheek weergegeven.

Bron: iTunes: een nummer naar een andere bestandsstructuur converteren

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.