Ga naar inhoud

flash player


vogeltjeM

Aanbevolen berichten

Hoi,

Ik heb een acer aspire one gekocht en ik krijg de flash player niet geinstalleerd. Hij zegt dan iets van: kan geen verbinding maken met een betrouwbare bron.

Ik heb al geprobeerd om een oudere versie te installeren, maar die krijg ik dan weer niet geopend.

Wie kan mij helpen?

groetjes,

Merel

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Dag vogeltjeM,

Is je probleem opgelost?

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/support/install_flash_player_ax.exe is de direct download in geval de voortgangsbalk is blijven hangen. Deze link wordt door adobe als oplossing gegeven op hun website. Groetjes,Hensyr

- - - Updated - - -

Dit is de link naar hun website van Adobe die de direct download aanbied in geval je voortgangsbalk blijft hangen en je die vervelende melding heeft gegeven: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html#main-pars_header Groetjes, Hensyr

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.