Ga naar inhoud

batterij laptop laad niet meer op


Nolle
 Delen

Aanbevolen berichten

Hebben hier hetzelfde probleem met een HP laptop van 9 maanden oud.

Ben met de lader naar de winkel geweest en deze werkt nog ( onbelast gemeten), maar mss bij belasting volgens de verkoper kan hij wel uitvallen.

Ga nu eens proberen met de batterij eruit of hij dan werkt.

Moet ik ergens speciaal op letten bij een HP laptop voor ik de batterij eruit neem?

Of nog andere tips?

Link naar reactie
Delen op andere sitesOp een batterij die van fabriekswege met een nieuwe laptop wordt meegeleverd geldt normaliter een garantie van 6 maanden...op laptopbatterijen die als los onderdeel worden verkocht geldt een garantie van 1 tot 3 jaar, dit is afhankelijk van het merk en de voorwaarden van de verkoper.

Neem zeker deze info eens door en hou inderdaad toch maar die garantie in je achterhoofd om op te hameren, de goodwill van een verkoper kan ook wonderen verrichten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De wettelijke garantie op een laptop bedraagt 2 jaar, maar zoals reeds aangegeven wordt deze termijn meestal niet gehanteerd voor de batterij.

Via de link in bericht 4 kan je naar Testen en kalibreren van de accu -> De accu testen en kalibreren (Windows 7) -> Resultaten van HP Battery Check...de uiteindelijke controle omtrent het al dan niet meer genieten van garantie op de batterij gebeurt na contact met HP (of de eerder aangehaalde goodwill van de verkoper...).

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...