Ga naar inhoud

Geen toegang tot Windows Firewall


James.

Aanbevolen berichten

Hey allemaal,

Sinds gisteren heb ik een probleempje met mijn Windows Firewall, ik krijg namelijk geen toegang.

Deze toegang heb ik nodig omdat ik vermoed dat de instellingen gewijzigd zijn, bij elke site die ik open krijg ik volgend bericht :

post-45047-1417705528,8525_thumb.jpg

Als ik toegang probeer te krijgen tot de Firewall gebeurt er niets wanneer ik op 'Status van firewall controleren', 'Een programma via Windows Firewall toestaan' of gewoonweg op 'Windows Firewall' klik :

post-45047-1417705528,8839_thumb.jpg

Bij Windows Firewall met geavanceerde beveiliging staat er op Lokale Computer, ik weet niet of dat iets uitmaakt en dan krijg ik de volgende foutcode :

post-45047-1417705528,9081_thumb.jpg

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Alvast bedankt !

James.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 24
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

Speccysetup_zps67a9e41f.png

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ James,

OK, wacht op reactie van Dasle.

PC Helpforum moderator bericht:
Volg deze suggestie gewoon verder op. Wij verontschuldigen ons voor de ongepaste berichten van Wivy - (met inbegrip van de stapel storende taalfouten) - en hebben deze gebruiker dan ook de toegang tot ons forum ontzegd - KAPE
aangepast door kape
Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.