Ga naar inhoud

Pc vertraagd door kaspersky Antivirus?


Fury66

Aanbevolen berichten

De laatste tijd heb ik het probleem dat mijn pc begint te haperen bij zelfs de minder zware programmas, hoe dit komt weet ik niet. ik krijg veel meer lagg bij het spelen van games (zelfs niet online), internet gaat trager, youtube videos haperen. het lijkt wel een algemeen probleem, en dit is allemaal begonnen toen ik kaspersky internet security 2014 heb aangeschaft, zou dity allemaal daaraan kunnen liggen (Ik had een vroegere versie van kaspersky daarvoor, en geen enkel probleem daarmee).

ik vind het raar want ik heb een snellere internetverbinding laten installeren, MEt draadloos netwerk enkele weken geleden, en toch gaat internet nu trager heb ik de indruk.

Mijn specs zijn:

Intel core i 5 3.20 ghz

4gb Ram

Nvidia geforce 460 GTX

laat maar komen!! ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kan je de PC niet terugzetten met Systeemherstel naar een herstelpunt van vòór je de Kaspersky hebt geïnstalleerd ? Zo kom je meteen te weten of dit pakket de oorzaak is van de vertraging. Vermits het een aangekocht pakket is, kan je dit daarna terugzetten (mocht je dat willen). Indien op het oude herstelpunt alles nog snel reageert, ken je dan meteen de dader.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog even vermelden. zag daarnet dat mijn processorgebruik bij enkel google chrome en een documententab 40% was. Heb ondertussen ook nvidia geforce experience verwijderd, maar de prestaties bleven even slecht. Daarna via windows taakbeheer een rundll32.exe proces beëindigd, en nadien ging alles veel vlotter. Iemand een verklaring hiervoor?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

heb process explorer doen lopen, en blijkbaar behoort die rundll32.exe toe aan skype. Nochtans als ik via windows taakbeheer kies om het proces te beëindigen dan valt mijn scherm even weg. direct daarna krijg ik dan de melding "beeldschermstuurprogramma NVIDIA Windows Kernel mode driver, Version 331.65 reageert niet meer en is hersteld'.

Die twee programmas kunnen toch onmogelijk met elkaar gelinkt zijn, of wel?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.