Ga naar inhoud

is dit een goede configuratie voor games te spelen alvast bedankt .


Aanbevolen berichten

aangepast door kristof verschueren
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag Kristof,

Dit soort topics worden normaal gezien uitgebreid besproken in de "Aankoop- en Verkoop Advies" rubriek. Daarom zal een moderator hoogstwaarschijnlijk dit topic verplaatsen naar de juiste rubriek. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we je niet willen helpen. ;-)

In verband met je Acer, bedoel je dan met upgraden of je hem eventueel kan overklokken ?

Naar mijn mening een goede videokaart, zéker qua prijs-kwaliteit dat gegarandeerd wordt door Nvidia. Het grootste pluspunt voor jou is de kloksnelheid die tot 1072 MHz kan gaan, wat toch wel snel is, in combinatie met een geheugen van 2GB van de GPU, wat het zeker en vast mogelijk maakt om zware grafische programma's te draaien en zware games te spelen op de hoogste instellingen.

AMD qua prijs is iets goedkoper dan Intel processors en meestal is de kwaliteit dan ook verschillend van Intel maar toch, eveneens naar mijn mening, een moederbord en processor met een relatief aantrekkelijke prijs. Voordelen bij het moederbord zijn de vele USB aansluitngen, de 4x PCIe x16 aansluitingen voor GPU ( HDMI aansluiting wordt ondersteund door de GPU, maar wel FireWire aanwezig op CPU wat nog beter is dan HDMI.) Je kan later ook beslissen om te overklokken naar 1866 naar 2000 MHz wat toch wel een duidelijk verschil zal geven (optioneel natuurlijk). Ook is de mogelijkheid van een uitbreiding naar 32GB RAM een enorm voordeel.

De voordelen van de processor zijn de toch wel krachtige 4000 MHz aan kloksnelheid en het flashgeheugen L3 Cache bedraagt 8.192 KB wat zorgt voor een snellere processing van/tussen standaardprogramma's.

Deze koeler zal er steeds voor kunnen zorgen dat je hardware-componenten genoeg gekoeld kunnen worden tijdens de uitgevoerde (zwaardere) prestaties , met een 750 Watt aan vermogen. Regelmatig uitkuisen en stof verwijderen is dus wel een must !

Conclussie: je hebt wel degelijk voor een goede opstelling gekozen, vooral de GPU is belangrijk om te gamen en is in orde, maar aan alles hangt een prijskaartje natuurlijk (prijs-kwaliteit).

Best dat een hardware-expert van het forum dit ook nog eens naleest om eventuele aanpassingen te doen waar nodig. ;-)

aangepast door Thedarkness
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag kristof verschueren,

welkom op PC-Helpforum.be. ;-)

Zoals Thedarkness reeds aangaf werd je topic verplaatst naar Aan- en verkoopadvies, zo blijft het forum overzichtelijk én word je sneller geholpen.

Superjona komt hier ongetwijfeld nog eerstdaags langs om alles eens te bekijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De harde schijf kan je aansluiten via de SATA-aansluiting.

Op het moederbord vind je verschillende connectoren terug voor de stroom, in de linkerbovenhoek heb je een 8-pin CPU connector en rechts van het moederbord vind je een grote 24-pin aansluiting.

Om je een duidelijk overzicht te geven van alles wat je moet doen, raden we je aan om

te bekijken (Engelstalig).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.