Ga naar inhoud

geluid kraakt en happert


Akini

Aanbevolen berichten

de laatste tijd als ik naar video's kijk of als ik naar muziek luisteren kraakt het geluid. en als ik muziek afspeel en tegelijk internet dan wordt het gekraak en zelf happeren van de audio erger.

ik gebruik VLC player op mijn desktop(azerty assemblage advies midrange) windows 8. heb al wat geprobeerd in de instellingen van mijn realtek enzo

wat me wel is opgevallen, dat mijn headset niet herkent wordt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download en installeer Speccy

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlandskan selecteren. 

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. 

525a111b37ea3-Speccy.PNG 

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. 
Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". 

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. 

Meer info over deze procedure lees je 
HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Akini,

 

Je werkt met een illegaal geactiveerde Windows 8 Pro ... :dong:

Het spreekt voor zich dat we als forum niet in de problemen willen komen ... dus kunnen, willen en mogen we hier op geen verdere assistentie verlenen.

Op dit topic moeten we dus helaas een slotje plaatsen. :locked2:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.