Ga naar inhoud

Windows 8 valt uit


jerremyy

Aanbevolen berichten

beste,

 

 

ik heb een Toshiba Salellite L655 - S5153 met een gehackte windows 8. Dit heeft voor meer dan 2 jaar gewerkt. momenteel als ik mijn PC wil opstarten start hij op en komt er een laadsymbool van windows op. na een paar seconden valt de computer uit. ik dacht eerst dat er een mis contact was met de batterij. deze heb ik er uitgehaald en opgestart zonder batterij (enkel oplaadkabel). Dit had spijtig genoeg ook geen effect. Momenteel weet ik niet meer goed wat ik moet doen. Ik heb de mogelijkheid op in mijn BIOS te gaan maar als ik een nieuwe windows 8 moet installeren ben ik al mijn gegevens kwijt en dit mag zeker niet gebeuren. 

 

Nu was mijn vraag: wat kan ik doen om te zorgen dat mijn pc terug normaal opstart, werkt en dat ik mijn gegevens niet kwijt ben?

 

Ik hoop dat er een manier is om dit te maken.

 

 

 

Jerremyy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag Jerremyy,

 

 

 

ik heb een Toshiba Salellite L655 - S5153 met een gehackte windows 8.

 

Dan vrees ik ervoor dat wij jou niet verder mogen helpen omwille van het feit dat wij geen hulp mogen bieden indien het gaat over problemen met illegaal verkregen software. Hoogstwaarschijnlijk zal een moderator bijgevolg dit topic afsluiten...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jerremyy,

 

welkom op het forum.

 

Eerst een  paar bijkomende vraagjes:

> wat is een 'gehakte windows 8' ?  (ik vrees dus dat dit inderdaad gesloten gaat worden zoals fallstring zegt)

> al geprobeerd op te starten in veilige modus?

> moest je eraan denken windows opnieuw te installeren, haal dan de schijf uit je laptop en hang ze aan een ander systeem: zo kan jij mogelijk je eigen gegevens op een stick gaan zetten en ben je ze niet kwijt.

Enne: eigen bestanden ALTIJD  minimum op twee andere dragers (NIET op dezelfde schijf dus) bewaren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vergeet die 'gehakte' maar. 

 

Hoe kan ik hem opstarten in veilige modus? als ik in mijn BIOS zit valt hij ook ineens uit. Ik heb juist 2 keer getimed na hoeveel tijd hij uitval. Dit was twee maal 30 seconden bij een gewone opstart maar ook stipt 30 seconden als ik in mijn bios zit. 

Even samengevat. Telkens als ik mijn laptop opstart, valt hij na 30 seconden uit eender wat ik doe.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.