Ga naar inhoud

installeren v nieuwe programma's


Aanbevolen berichten

Een meer uitgebreide vraag,tot hiertoe had ik een aparte partitie voor Windows en programma's die specifiek aangaven om op dezelfde schijf of partitie te komen met het besturingssysteem.Om ruimte te besparen op die partitie plaatste ik bijkomende programm's altijd op een andere partitie.De vraag is dus:is dit goed of niet?Vertraagt dit de werking van die programma's?Eventueel kan je dus ook op een tweede schijf programma's plaatsen maar weet niet of dit wel een goed idee is in verband met de snelle of vertragende werking van deze prgma's.En voor allen de beste wensen voor 2009,grtjs Jos

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat is niet helemaal waar. Want alle programma's geven automatisch aan bij installatie op de Windows-partitie (meestal de C:-schijf). Nu kun je dit meestal wel zelf bepalen, maar niet altijd.

Als je computer gestart wordt, wordt je volledige taakbalk gestart met programma's die op je C-schijf staan. Maar het is ook wel het meest praktische.

Link naar reactie
Delen op andere sites

en als je ooit je windows verwijderd dan is ongeveer 95% van de programma's die op je andere schijf staan nutteloos.. gezien ze die voorgaande installatie nodig gaan hebben om te werken. hier staan namelijk bestanden in en waardes in het register die ze nodig hebben.

nieuwe windows installatie.. poef.. waardes weg... werkt niet meer..

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.