Ga naar inhoud

Maxstar

Moderator
  • Items

    916
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Maxstar

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 10

Contact Info

  • Website URL
    http://www.pcwebplus.nl/phpbb

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. 17 jaar, daar hoort een glaasje bubbels bij. Gefeliciteerd!
  2. Hallo, Graag gedaan en fijn dat het probleem is verholpen. Ik zou echter wel willen adviseren om regelmatig back-ups te maken. Dit aangezien de HDD niet meer 100% betrouwbaar is en mogelijk steeds meer kuren gaat vertonen, met vastlopers en/of corrupties als gevolg.
  3. Dit ziet er goed uit, probeer nu opnieuw Windows te updaten. Indien het mislukt upload dan even de CBS map met de laatste logs.
  4. De fix is succesvol uitgevoerd, hopelijk geeft DISM nu ook geen fouten meer aan.
  5. Dit bericht kan je negeren door op N te drukken.
  6. Download SFCFix naar bijvoorbeeld het bureaublad. Let op: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. Zorg dat SFCFix.exe op het bureaublad staat. Download de bijlage SFCFix.ZIP en sla dit bestand ook op het bureaublad op. Let op: Sluit nu eerst alle openstaande programma's. Sleep het bestand SFCFix.ZIP in SFCFix.exe zoals op onderstaande afbeelding: SFCFix zal het script vervolgens uitvoeren. Na afloop hiervan zal op het bureaublad een logbestand met de naam SFCFix.txt verschijnen. Post dit logbestand als bijlage in je volgend bericht. Volg de onderstaande instructies om een DISM Scan van Windows uit te voeren. Open het startmenu en typ vervolgens het commando CMD. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de Opdrachtprompt en klik op "Als administrator uitvoeren". Kopieer en plak nu het onderstaande commando in de opdrachtprompt. DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Als dit proces gereed maak dan een screenshot van dit scherm en upload deze naar www.imgdumper.nl en plaats hier de BBcode link. SFCFix.zip
  7. Je hebt een snelkoppeling geupload, niet een gezipte kopie van de COMPONENTS hive.
  8. Upload de COMPONENTS hive. Open de Windows Verkenner en blader naar de map C:\Windows\System32\config Selecteer het bestand COMPONENTS en kopieer dit naar je bureaublad. Let op: Indien je een melding krijgt dat het bestand in gebruik is, herstart dan je computer en probeer het nogmaals. Rechtsklik op het bestand COMPONENTS op je bureaublad en kies Kopiëren naar... - Gecomprimeerde (gezipte) map. Upload het bestand COMPONENTS.ZIP naar https://wetransfer.com/ en plaats de downloadlink in het volgende bericht.
  9. Hallo, Klik op Ja om deze update te verwijderen, laat vervolgens even weten of dit is gelukt.
  10. Graag gedaan, laten we eens kijken naar het eerste probleem. Voer daarvoor de volgende stappen uit. Volg de onderstaande instructies om een update van Windows te verwijderen. Open het startmenu en typ vervolgens het commando CMD. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de Opdrachtprompt en klik op Als administrator uitvoeren Kopieer en plak nu de onderstaande commandoregel in de opdrachtprompt en druk op enter. wusa /uninstall /KB:5017022 Indien de melding "De update KB5017022 is niet op deze computer geïnstalleerd." verschijnt, laat dit dan even weten. Wanneer er een andere melding verschijnt maak dan even een screenshot van de melding en upload deze naar www.imgdumper.nl en plaats hier de link.
  11. Het herstellen van bestanden en in dit geval ook sleutels in het register is eigenlijk nutteloos gezien de staat van de harde schijf. Binnen de korte keren zullen er weer nieuwe corrupties optreden. Een SSD kan je als deze laptop helemaal is afgeschreven gewoon hergebruiken, desnoods in een externe behuizing als extra opslag. Het is de niet een investering qua weggegooid geld zeg maar.
  12. Hallo, Zoals jezelf al aangaf is het inderdaad de harde schijf die problemen heeft, zelf zou ik deze zo spoedig mogelijk vervangen. Je kan dan wellicht de huidige HDD nog klonen naar een SDD. Waarna we vervolgens kunnen kijken welke resterende problemen er nog zijn en of de error met Windows Update verholpen kan worden.
  13. Hallo, 1. Download Crystal DiskInfo naar bijvoorbeeld het bureaublad. Installeer het programma en klik met de rechtermuisknop op CrystalDiskInfo.exe en kies de optie uitvoeren als administrator. Good - There are no problems found, the drive is working properly. Caution - The drive have some problems. (which indicates a drive that you should most likely be thinking about backing up and replacing.) Bad - This usually indicates a drive that’s dead or near death. (! - Back up all important data as soon as possible.) Maak een screenshot van het programma, hoe je dat doet lees je HIER. Upload dit bestand naar https://www.imgdumper.nl. Je krijgt dan een unieke link. Post die link in je volgend bericht. 2. Volg de onderstaande instructies om een DISM Scan van Windows uit te voeren. Open het startmenu en typ vervolgens het commando CMD. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de Opdrachtprompt en klik op "Als administrator uitvoeren". Kopieer en plak nu het onderstaande commando in de opdrachtprompt. DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Als dit proces gereed maak dan een screenshot van dit scherm en upload deze naar www.imgdumper.nl en plaats hier de BBcode link. 3. Open de Windows Verkenner en blader naar de map C:\Windows\Logs. Klik met de rechtermuisknop op de map CBS en kies Kopiëren naar.... > - Gecomprimeerde (gezipte) map. Nu verschijnt de melding: "Kan de gecomprimeerde (gezipte) map niet hier maken. Wilt u de map in plaats hiervan op het bureaublad maken?" Klik hier op Ja. Upload het bestand CBS.ZIP naar GoFile en plaats de downloadlink in het volgende bericht.
  14. Dat is het zeker, wanneer de laptop met Windows 7 Starter is geleverd kan je die niet (met dezelfde productcode) vervangen door Home Premium / Professional / Ultimate. Daar had je destijds een speciale upgrade-kit voor nodig inclusief een nieuwe licentie en je kon alleen upgraden van Starter naar Home Premium. Niet naar Prof en Ultimate. De meeste laptops met Windows 7 Starter werden geleverd met een recovery partitie met daarop de fabrieksimage. Bij dergelijke systemen diende jezelf de ISO's (recovery images) en/of op DVD's aan te maken om het systeem opnieuw te kunnen installeren bij het vervangen van de systeemschijf. @mercury2001 Welke versie van Windows 10 stond er eigenlijk op deze laptop - 32 of 64 bits? De MD98720 akoya E1228 met een Intel Atom processor N570 is 64 bit ready, maar is geleverd met Windows 7 Starter die alleen als 32 bit versie is uitgebracht. Indien er Windows 10 64 bit op stond was dit mogelijk geen (legale) upgrade. Indien het de 32 bit versie van Windows 10 betrof zou je die weer probleemloos moeten kunnen installeren zonder activatieproblemen. Kan je ook eens aangeven wel programma je wilt draaien onder Windows 7, misschien is er ook een andere mogelijkheid om dat programma werkend te krijgen onder Windows 10. Met name wanneer dat programma niet werkt op de 64 bit versie van Windows 10, maar mogelijk wel op de 32 bits versie?
  15. Hallo, Als de aangekochte laptop niet is geleverd met Windows 7 Home Premium/Professional, en er geen productcode (25 tekens) licentiesticker aanwezig is kan je dit systeem niet zomaar downgraden naar Windows 7, en de installatie weer (telefonisch) activeren. Indien de laptop wel met een geldige licentie voor Windows 7 is geleverd kan je een clean install overwegen, inclusief heractivatie. Echter zou ik dan persoonlijk kiezen voor het virtualiseren van Windows 7 in de reeds bestaande Windows 10 install. Voor het virtualiseren van een ander besturingssysteem - in dit geval Windows 7 - kan je de volgende (gratis) programma's gebruiken. - VirtualBox https://www.virtualbox.org/ - VM Ware Player https://www.vmware.com/nl/products/workstation-player.html Op deze manier kan je de host - de laptop met Windows 10 up-to-date houden, en geïsoleerd Windows 7 tegelijkertijd uitvoeren in een virtuele omgeving.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.