Ga naar inhoud

Outlook Ad-free verzendlimiet


WoutSuykerbuyk
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

 

Voor een digitale krant verstuur ik wekelijks een e-mail naar ongeveer 650 personen. Door de recente update van Outlook Mail (ik gebruik de online versie), wordt de verzendlimiet echter strikt toegepast en kan ik nog maar 300 mails per dag sturen.

 

Daarom heb ik vandaag Outlook Ad-Free gekocht (https://support.office.com/nl-nl/article/Ad-free-Outlook-com-b949a6d1-aeb4-4a9f-9766-a5038ea812fe

 

Op verschillende fora had ik reeds gelezen dat deze aankoop er ook voor zou zorgen dat deze verzendlimiet zou opgetrokken worden. Op bovenstaande site staat dat er echter niet bij vermeld. Wanneer ik nu probeer te verzenden, stuit ik nog steeds op de limiet (ze is dus (nog) niet opgetrokken).

 

Kan iemand mij hierbij helpen? Zorgt deze aankoop er effectief voor dat de verzendlimiet hoger komt te liggen? En zo ja, wanneer zou deze verandering dan ingaan?

 

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Wout

aangepast door WoutSuykerbuyk
was oncompleet
Link naar reactie
Delen op andere sites


Volgens de Microsoft Community zouden dit de voordelen zijn van de advertentievrije Outlook.com

  • Geen advertenties meer in je Postvak In. Het venster waarin je e-mails kunt lezen is dus breder dan bij gratis gebruikers, omdat je geen balk met advertenties hebt staan.
  • Je Postvak In is dubbel zo groot. 10 GB in plaats van de 5 GB voor gratis gebruikers.
  • Je kan tot 2000 e-mails per dag versturen. Gratis gebruikers kunnen er slechts 300 per dag versturen.
  • Je kan meer berichten met bijlagen versturen. Alsook naar meer contactpersonen tegelijkertijd dan bij gratis accounts. Deze getallen liggen echter niet vast, maar hangen af van je gebruik en je voorkeuren. Neem contact op met de klantenondersteuningsdienst - https://support.live.com indien de limieten niet voldoen aan hetgene wat je nodig hebt.
  • Geen aflopend account. Je hoeft je nooit rechtstreeks aan te melden zolang je betaalt voor Hotmail Plus/Advertentievrij Outlook.com. Gratis gebruikers moeten elke 365 dagen aanmelden om hun account actief te houden.
  • Gratis ondersteuning. Wanneer je een betalende account hebt, kan je bellen of e-mail wanneer je problemen hebt. Wanneer je je aanmeldt op https://support.live.com krijg je een extra venster waar je verwezen wordt naar een pagina waar je het telefoonnummer en de e-mail vindt van de facturatiedienst. Voor technische vragen moet je echter nog steeds je vraag op dit forum stellen.

Dit alles voor 19.99 euro per jaar. Er is dus wel degelijk sprake van het optrekken van de verzendlimiet naar 2000 E-mails per dag i.p.v. de 300 E-mails die je in de niet-betalende versie hebt. Lijkt me nuttig om contact op te nemen met MS om te weten te komen waarom dit bij jou niet het geval is ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

 

Kan je ons misschien vertellen waar je bovenstaande tekst vandaan hebt gehaald? Ik heb namelijk op deze site (https://support.office.com/nl-nl/article/Ad-free-Outlook-com-b949a6d1-aeb4-4a9f-9766-a5038ea812fe

gezien dat ik nochtans geen verhoging van deze verzendlimiet krijg. Ik heb net contact opgenomen met MS en ook zij vertelden mij dat deze verzendlimiet niet verhoogd wordt bij aanschaffing van Outlook Ad-free. Misschien was dat vroeger wel zo maar hebben ze het veranderd.

 

Met vriendelijke groeten,

Wout

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...