Ga naar inhoud

kopiëren


ajkappert

Aanbevolen berichten

L.S.

Door glasvezel aansluiting moest ik een nieuw email adres, ik heb gekozen voor live.nl

Het vervelende is dat, wanneer ik iets uit een ontvangen mail wil kopiëren, dan kan dat niet, althans dat lukt me niet.

Hetzelfde probleem doet zich voor wanneer je naar verschillende personen ongeveer dezelfde email wilt versturen, de eerst kun je niet kopiëren dus moet alles opnieuw.

Hebt u daar een oplossing voor?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm dus je kan je tekst niet selecteren (blauw maken) en dan rechts klikken --> kopiëren doen?

Misschien gewoon de text in word eerst intikken en dan kopiëren het kan zijn dat hij dan wel plakt!

mvg

Jonas

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aalt, ik denk te weten waar het probleem zit, maar ik heb eerst een vraag voor jou.

Jij hebt je vraag gesteld in het forumonderdeel Microsoft Office > Outlook. Microsoft Office is niet gratis. Je betaalt flink voor een Microsoft Office pakket, waarin ook Outlook is opgenomen. Maak jij werkelijk gebruik van Microsoft Office? Zo ja, van welke versie? 2007, 2010, 2013, 2016?

 

Of maak jij gebruik van gratis webmail van Microsoft? Die gratis webmail van Microsoft heette vroeger Hotmail, later Outlook.com en sinds kort Outlook Mail.

Wanneer jij je mail gaat lezen, zie je dan linksboven dit staan:

 

5817251cb9849-Outlook_Mail.PNG

 

Wanneer jij dat linksboven ziet staan, dan gebruik jij gratis webmail van Microsoft, en dan heb ik misschien een oplossing voor je. Laat het even weten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klik eens op de volgende link:  http://answers.microsoft.com/nl-nl/outlook_com/forum/oemail-osend/kopieren-van-tekst-uit-de-mail/4cf51e3d-a3d5-4367-8f88-83fb6aa54ac0
Daar lees je dat meer mensen datzelfde probleem hebben. Bij de meeste mensen lag het aan de combinatie Outlook Mail en de browser Edge.

Wanneer ze een andere browser gebruiken, dan kunnen de meeste mensen wél tekst kopiëren uit hun e-mails.

Het probleem wordt dus veroorzaakt door Edge, al zal niet iedereen die Edge gebruikt om zijn Outlook Mail te lezen, daar last van hebben.

 

Ik heb mijn Outlook Mail geopend in de volgende browsers:

Met  de browsers Firefox, Internet Explorer, Opera en Chrome: geen problemen. Ik kan tekst kopiëren uit mails van Outlook Mail.

Met Edge: wél een probleem; ik kon geen tekst kopiëren. Ik sloot Edge af en startte Edge weer op. Daarna bleek ik opeens wel tekst te kunnen kopiëren uit mails van Outlook Mail.

Als het kopiëren met Edge eenmaal lukt, dan blijft dat ook lukken bij mij.

 

Je zou kunnen proberen om wanneer je Outlook Mail geopend hebt in Edge, te dubbelklikken op een woord in een e-mail. Wordt dat woord dan wel blauw (dus geselecteerd)?

Helpt dat ook niet, dan kun je het beste voorlopig een andere browser gebruiken, wanneer je je mail wilt gaan lezen.

 

Je hoeft daarvoor geen browser te installeren. Internet Explorer is namelijk nog steeds aanwezig in Windows 10.

Om Internet Explorer te openen klik je op Start > Accessoires > Internet Explorer.

Wil je het pictogram van Internet Explorer ook permanent in de taakbalk hebben staan, dan klik je op Start > Accessoires. Klik dan met de rechter muisknop op Internet Explorer; klik op Meer, klik op Aan taakbalk vastmaken.

 

In de taakbalk kun je de pictogrammen van Edge en Internet Explorer naast elkaar zetten (gewoon slepen). De pictogrammen van die browsers lijken erg op elkaar; daarom hieronder een plaatje:

 

581763ec9d3cb-Edge_en_IE_naast_elkaar.pn

 

Laat even weten of je wel tekst uit e-mails kunt kopiëren wanneer je Internet Explorer gebruikt om je mail te lezen. Er zijn namelijk ook mensen bij wie het absoluut niet lukt om tekst te kopiëren uit e-mails van Outlook Mail, welke browser ze ook gebruiken. Dat probleem is intussen bekend bij Microsoft. Zie daarvoor het topic van het Outlook_com forum waar ik hierboven naar linkte en lees op pagina 2 de reactie van Carlos_V op 18 oktober 2016:

Quote

Het onderzoek is in handen van de Product Specialisten die inmiddels binnen afzienbare tijd een reactie zullen geven.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.