Ga naar inhoud

beeldscherm


windows 7
 Delen

Aanbevolen berichten


Kijk eerst achteraan de computer of de beeldscherm wel nog goed aangesloten is.

Zo ja, start de pc op en tokkelt op F8 en ga naar veilig modus.

Ziet je nu beter beeld?

 

Zo nee: doe onderstaande:

 

Kan je nog eens een snapshot maken met speccy.

Start het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.273
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Frans Lauret
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Gast
   Door Gast
   Hallo, ik zoek een goede gamepc waar ik alle mooie games op hoge resolutie kan spelen. Zouden jullie voor mij een samenstelling kunnen maken. Ik heb er geen verstand van.
   Ik heb de vragen hieronder beantwoord:
   Waarvoor heb ik een PC nodig? - Ik wil graag een gamepc om de mooiste games op te kunnen spelen. Wat is mijn budget? - Mijn budget is rond de €1100,- Een merkcomputer of een samenstelling? - Wat het beste is. Zelf denk ik aan een samenstelling. Ga ik overklokken? - Ligt eraan wat u aanraad Ga ik later upgraden? - Ja denk het wel. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Als het kan een bluetooth apparaat ofzo erbij zodat ik ook via mijn headset met de pc kan verbinden (draadloos) Ga ik zelf assembleren? - Zelf geen verstand van, dus laat het lekker aan experts over. Heb ik een besturingssysteem nodig? - Windows 8.1 Ga ik zelf installeren? - Maakt niet uit. Tenzij het duurder is. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Nee. Heb ik nog randapparatuur nodig? - Nee. Heb ik specifieke wensen? - Een mooie pc kast die niet te duur is. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Nee. Met vriendelijke groet,
    
  • Door speedymouse
   Geachten,
    
   mijn zoon heeft bij Aldi een 2TB externe harde schijf aangekocht die rechtstreeks op de PC past, alles ging goed tot de schijf crashte en hij heeft een nieuwe schijf
   gekregen van Medion. Hij heeft alle foto's op de schijf geladen dat ging goed. Probleem1: wanneer je nu in de verkenner de schijf aantikt, dan gaat ze even open en verdwijnt onmiddelijk en dat gaat zo maar door. Probleem2 : je kan dus geen enkele foto zien van deze schijf.
    
   Heeft iemand ervaring met een gelijksoortig probleem?
    
   Graag dan Uw hulp.
    
   Mvrgr
   E.goossens
×
×
 • Nieuwe aanmaken...