Ga naar inhoud

Naam boven email veranderen


Ruigrok
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik ben al dagen bezig om de naam, die geadresseerden van mijn mail zien, te veranderen in outlook. Zowel op de PC in outlook 2016 als in mijn account bij Hotmail lukt dat niet.

De naam in mijn account van Microsoft kan ik wel veranderen maar dit heeft geen effect op de naam in Outlook mail.

De naam in outlook mail veranderen lukt wel maar toch komt de oude naam van mij boven de verzonden mail en dus niet de door mij gewijzigde naam van de afzender.

 

Wie weet wat ik fout doe of waar zit de oplossing?

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.272
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Becca
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door clovis
   geachte,
    
   ik denk dat het mij NIET lukt om ongewenste mails te verwijderen..iedere dag moet ik mij bezighouden met mails te verwijderen..ik vraag mijzelf zelfs af hoe ik in godsnaam eraan kom in feit..!!!! hier enkele voorbeelden bij van advertentie mails....ik verwijder ze op deze manier...voorbeeld van ashampoo ( op die site heb ik mij wel gerigistreerd ;...de rest NIET) ik open de mail gan naar : (helemaal rechts ..optie " meer"...dan naar " berichten zoals deze filteren...dan " filter maken"..."verwijderen" aankruisen en dan op de knop "filter maken" en dan verdwijnt het optie scherm..maar daarmee is mijn mail NIET defintief verdwenen..want ik krijg nog steeds mails terug van ashampoo !!!! dus moet ik hier iest verkeerd doen !!!! de advertentie mails zijn nog irritanter..die moet je OPENEN ( allez denk ik toch..maarzo neem je toch het risico op virussen? als je die verplicht moet openen?° en dan zie je links nog niet de optie :...waarvan je dus GEEN filter kan aanmaken !!!! bestond ermaar een app..waarvan je die schit van mails kunt DEFINTIEF KUNT verwijderen !!!!!!!! weet je dat ik deze advertentie's toevallig of niet erbij heb gekregen heb..als ik via mijn pc,eens heb gekeken heb op mijn moeders emailadres..kan dit? natuurlijk had ik haar toestemming hé..ook zij..moet nog veel meer mails opruimen dagelijks !!!!! aub help mij !!!!!! ik krijg er een punthoofd van !!!!!! grts Clovis


  • Door NicoleJ
   Ik krijg geen emails meer van Outlook, wel van Gmail.
   Alles is begonnen met het instellen van een tweestapsverificatie.
   Ergens zijn er instellingen gewijzigd, maar wat.
   Het in- of uitschakelen van POP en IMAP kan alleen op laptop (daar staat alles ingeschakeld)
   Wat heb ik verkeerd gedaan
   Nicole
  • Door Franneke
   Hallo, ik heb mijn pc gereset, ik gebruikte Windows Live Mail, dit programma is niet meer compatible voor Wind 10 en zeer verouderd. Mijn mail adres is....@scarlet.be, ik kan mijn adres op Thunderbird niet configureren, bij Scarlet kunnen ze mij niet helpen, inloggen op webmail gaat wel...........
   Ik vraag mij af of ik mijn archief, ttz, mail adressen en mappen van scarlet kan terugkrijgen via hen, deze moeten toch op de server staan ?
    
   Alle info zeeeeer werlkom !
  • Door Geen Spijt
   Dag, 
   Mijn websitenaam is nu eJournaal; maar ik zie op Google die naam te veel verschijnen. Ik zoek een aparte naam. Ook zie ik dat er mensen zijn die dezelfde naam gebruiken als hun facebookpagina, bij mij is dat: Geen Spijt Vraag is...goed idee? Naam suggesties zijn welkom, mijn site is een "nieuws verzamel site" aangevuld met educatieve-en informatieve rubriekenblogs.
  • Door Marij10
   Hallo,
    
   Ik heb een iPad Air en een Sony Z1Compact, ik gebruik op beide een iCloud account voor de email.
   Gisteren kreeg ik een update voor de Ipad en er werd gevraagd of ik een extra authentificatie wilde instellen. Dat heb ik gedaan maar daardoor onstonden er problemen met verzenden op mijn telefoon dus ik heb het in samenspraak met Apple ongedaan gemaakt.
   Ik had een nieuw wachtwoord aangemaakt voor het iCloud account, dat heb ik op mijn telefoon ook ingevoerd bij inkomende mail.
    
   Helaas kan ik nog steeds geen email verzenden op mijn telefoon. Ik heb het account verwijderd en opnieuw toegevoegd, de telefoon aan-en uitgezet en ook gegevens gewist. Het helpt allemaal niks.
   Sony zelf zegt dat de enige optie resetten naar fabrieksinstellingen is maar ik denk steeds dat ik het wachtwoord voor uitgaande mail ook nog moet invullen maar ik weet niet waar.
   Kan iemand mij hierbij helpen?
   Graag hoor ik het!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...