Ga naar inhoud

Outlook


benhoek

Aanbevolen berichten

:welkom: op het forum, Ben.

 

Jij zorgt in ieder geval voor de vrolijke noot vandaag, al deed je dat niet bewust. Van een Ford Fiesta heb ik gehoord, maar met Windows-Fiesta zul je Windows Vista bedoelen.

 

Maar nu zal ik serieus ingaan op jouw vraag .

Eerst moet je op de oude computer aan de slag. Je gaat een back-up maken van je e-mail, contactpersonen en agenda van Outlook 2007. Dat wordt 1 PST bestand. Dat PST bestand sla je op op een externe harde schijf of op een USB stick.

Hoe je dat moet doen wordt uitgelegd in deze handleiding van Microsoft: https://support.office.com/nl-nl/article/een-back-up-maken-van-e-mailberichten-contactpersonen-en-agenda-in-een-pst-bestand-van-outlook-of-deze-naar-een-pst-bestand-exporteren-14252b52-3075-4e9b-be4e-ff9ef1068f91

 

Daarna start je de nieuwe Windows 10 computer op. Je sluit de USB stick of de externe harde schijf aan, waarop het PST bestand staat, en dan ga je dat PST bestand importeren in Outlook 2010.

Ook hiervoor heeft Microsoft een handleiding gemaakt: https://support.office.com/nl-nl/article/e-mail-contactpersonen-en-agenda-importeren-uit-een-pst-bestand-van-outlook-431a8e9a-f99f-4d5f-ae48-ded54b3440ac

 

Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.