Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Freddy dp

geen geluid

  Aanbevolen berichten

  Ik heb een paar weken geleden een pc gekocht HP Pavilion All-In-One 27r-103nb , in het begin geen probleem maar nu heb ik plots geen geluid meer als ik muziek wil afspelen?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  38 minuten geleden, Freddy dp zei:

  Er zijn met die nieuwe pc zoveel zaken veranderd en verplaatst maar als ik mij niet vergis is er wel een update geweest.

  Kijk eens welke versie je gebruikt: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4027391/windows-10-see-which-version-you-have

  Dit probleem kan zijn ontstaan na de update naar versie 1809 https://www.nu.nl/tech/5512028/windows-10-gebruikers-klagen-ontbrekend-geluid-nieuwe-update.html

   

  Ik heb hier een oplossing gevonden (het is alleen in het Engels) https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/9nc4jd/no_audio_after_recent_update/?st=jn6n0xgx&sh=ef51b2a4

  Kijk of je de "audiodriver met SST" erin kan vinden.

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hallo,

   

  Zitten er losse boxen aangesloten?

  Wanneer heb je geen geluid via het luisteren naar Youtube bv of via het afspoelen van muziek via een muziek bestand.

   

  Heb je iets gedaan (een programma gedownload of iets veranderd) voor dit gebeurden geef aub iets meer uitleg.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Ik heb de pc nog maar enkele weken en heb dus verschillende programma's verplaatst, gedownload enz. In het begin was er geluid (all-in-one met ingebouwde luidsprekers). Ik heb bv audials one 2018 gedownload om muziek op te nemen. Ik heb muziek op de harde schijf staan , maar heb geen geluid, ook niet via youtube. Moeten er misschien nieuwe drivers geïnstalleerd worden?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hallo,

   

  Staat bij jou systeemherstel aan?

  Kijk eens of je terug kan naar een datum voor het probleem: https://www.windows-helpdesk.nl/systeemherstel-windows-10/

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Ben 2 keer naar systeemherstel gegaan , telkens heeft het een paar uren geduurd en telkens mislukt. Na de eerste keer het bericht gekregen dat het misschien aan de antivirus lag , dan uitgeschakeld, maar hetzelfde probleem.

  Freddy 

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.