Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Sekke

Weergave foto's op pc (Windows 10)

  Aanbevolen berichten

  Meneer, Mevrouw,

  Mijn foto's werden altijd weergegeven op een zwarte achtergrond. Dit is plots veranderd in een witte achtergrond. (zie voorbeeld in bijlage).

  Is het mogelijk om dit opnieuw te wijzigen ?  Tot op heden is het mij niet gelukt.

  Alvast bedankt voor uw antwoord.

  Foto weergave.docx

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  In het .docx bestand laat je 2 afbeeldingen zien. De eerste afbeelding is van de browser Chrome; de tweede is van de app Foto's.

  Ik ga ervan uit dat het jou om die app Foto's gaat. Die app is blijkbaar op jouw computer ingesteld als standaard fotoviewer.

  Jij wilt graag dat de achtergrond van de app Foto's zwart is.

   

  Bij mij is de achtergrond in de app Foto's zwart, maar ik heb hem even wit gemaakt en daarna weer zwart om te kijken hoe dat moest....

  Open de app Foto's.

  Klik (rechtsboven) op de knop met de 3 horizontale puntjes en dan op Instellingen:

   

  5bccc253e0a50-app_Foto_s_Instellingen.pn

   

  In het venster Instellingen scrol je omlaag naar het onderdeel Vormgeving.

  Wat staat er bij jou dan onder Modus?

  Bij mij stond daar Systeeminstelling gebruiken. (mijn achtergrond in de app Foto's was toen nog zwart)

  Ik klikte op Licht.

  Daarna sloot ik de app Foto's af en startte ik hem weer op. Dat afsluiten en opnieuw openen van de app Foto's is nodig om de wijziging door te voeren.

  Na de app Foto's weer opnieuw geopend te hebben, bleek de achtergrond van foto's wit te zijn. Dus net als bij jou.

  Ik ging weer naar Instellingen van de app Foto's en koos weer voor Systeeminstelling gebruiken. App Foto's daarna afgesloten en weer geopend, maar .... de achtergrond bleef wit.

  Geen nood. Ik ging opnieuw naar Instellingen van de app Foto's en koos deze keer voor de modus Donker. App afsluiten en weer openen en ja, de achtergrond van de foto's was nu weer zwart.

   

  5bccc3af6acec-Kies_Donker.png

   

  Dus speel eens met die instellingen. Belangrijk is dat je na een wijziging van de Modus de app Foto's af moet sluiten en weer moet openen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    1

  Beste porrelaar, hartelijk dank voor je snelle reactie én duidelijke uitleg ! 

  Hoe eenvoudig kan het zijn soms :-) 

  Dank u wel !!

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.