Ga naar inhoud

Verwijderen van PUNT en KOMMA


willylea

Aanbevolen berichten

@Willylea,

een woordje uitleg:

Voor de Nederlandstalige versie van Excel is de meest gebruikelijke instelling om de komma als decimaalteken te gebruiken (dus bv. 23,45 of 6,4 of 52,0 of 0,7). Voor de instelling van het decimaalteken (komma of punt) moet je zijn in het Configuratiescherm van Windows 10. Klik daar op het icoon Land/Regio (als je dat icoon niet ziet staan, kies dan rechtsboven in het configuratiescherm naast "Weergeven op:" --> "Grote (of kleine) pictogrammen").
Klik in Land/Regio onderaan in het venster op Meer instellingen en kijk wat er als decimaalteken staat ingesteld. Zorg ervoor dat daar als decimaalteken een komma ( , ) komt te staan (als die er niet staat), als cijfergroeperingssymbool een punt ( . ) en als lijstscheidingsteken een puntkomma (  ;  ). Klik dan op Toepassen en Ok. In Excel moet je daarna altijd de komma als decimaalteken gebruiken (je kunt in Excel komma en punt niet beide tegelijkertijd als decimaalteken gebruiken). Heb je in Excel nog ergens punten staan als decimaalteken, dan moet je daar een komma van maken. Ik hoop dat dit - min of meer - een antwoord is  op je vraag.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

alpha

 

Heb je bericht goed gelezen en gezien in configuratiescherm dat er wel degelijk een komma is aangevinkt , doch is het probleem niet opgelost , heb getracht van in de kolom die ik via de" site van de gouden 11 copieer zijn deze met een punt , heb al geprobeerd om via vervangen .5 te vervangen door ,5 en meld geen overeenstemming gevonden 

hij vind de komma of het punt niet in deze kolom

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.