Ga naar inhoud

Windows 10-updates terugtrekken.


Calvus

Aanbevolen berichten

Microsoft trekt Windows-updates terug bij opstartproblemen.

 

Een van de grootste nachtmerries bij het installeren van een Windows-update is dat je pc daarna ineens niet meer opstart.

Het is velen wel eens overkomen. Met een beetje geluk hoef je binnenkort niet meteen drastische maatregelen te nemen.

 

Windows 10 detecteert straks in de komende grote update dat er iets fout is gegaan en trekt de update dan tijdelijk terug.

 

Lees er hier meer over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar hebben dan enkel zij die hem nog niet binnen hebben iets aan.

Ze moeten zelf maar proefkonijn spelen vind ik. Dit zegt alles over de mentaliteit die daar heerst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@droske Als ik het artikel van Computer Idee goed begrepen heb, dan hebben ook die mensen er iets aan die de update al binnen hebben gehaald. Die update zal dan namelijk automatisch verwijderd worden van hun systeem.

 

Automatisch herstel van probleemupdates

Wanneer Windows 10 detecteert dat een bepaalde update problemen veroorzaakt waardoor je computer niet meer opnieuw kan worden opgestart, hoef je niet bang te zijn dat je in een oneindige opstartcyclus terecht komt. De nieuwe versie kan straks mislukte en foute updates automatisch detecteren en ongedaan maken. Dat gebeurt al tijdens het bootproces van de computer, gebruikers krijgen op dat moment al een melding dat een bepaalde update ongedaan is gemaakt. De computer wordt vervolgens zonder de nieuwe update opnieuw opgestart.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.